27.10.05
16:26
Здравейте от 1 седмица чета форумите и се опитвам да намеря подходящата програма за мен, но реших да питам коя ще е най-подходяща.
На 15 години съм тежа 56кг. и съм висок 167.Благодаря предварително
27.10.05
20:24
Почни по тази програма, точно за теб е:
http://www.bb-team.org/training/000156.php
Тежестите, естественно, са такива, че да можеш да изпълняваш препоръчвания брой повторения!
Успех!
27.10.05
23:51
Мисля ,че е тук момента да попитам за тези програми дадени в бб-теама.. Та тези упражнения , всички в един ден ли трябва да се правят.... :?: :!: Това са 12 упражнения, които за за различни мускулни групи , едва ли трябва да се правят едновременно....
Според мен е по правилно да се разделят за упражненията на 3 , за трите дни, и в дните за съответните мускулни групи да се добавя по някое и друго упражнение..... Защото нали пренатоварването на мускули не е на добре, ами в тая програмка излиза че всяко нещо треа да се правяи по 3 пъти на седмица....
Моля специалистите да отговорят , че ми стана любопитно :?: :!:
28.10.05
01:59
С.Ц.Ф, тази програма е за начинаещи и е известна на всички, които се занимават с ВВ.
Всички начинаещи искат да се нахвърлят на с-мите на професионалистите с тренировки веднъж седмично мускулна група, но така няма да постигнат нищо ...
P.S. Арнолд Шварценегер в книгата си “Тайните на моят успех” препоръчва по тази с-ма да се тренира най-малко година. Но какво ли знае пък той ...
28.10.05
08:54
Ей Никола ти страшна реклама направи на Здравко Недей така че може да стане много известен /шегувам се разбира се/
P.S. Здравко Занев ПРЕЗИДЕНТ!!! 8)
28.10.05
10:44
Ами, 6tangata, когато хора като Крика са на върха на популярността и постоянно ги дават по телевизията и по спортните списания, се чувствам някакси тъпо като гледам момчета като Здравко, които наистина могат да направят толкова много за спорта, да не им обръща никой внимание! А това са момчета, които наистина могат да послужат за пример и да привлекат нови фенове на спорта!
Обаче имат и един сериозен за обществото ни “недостатък” - не знаят “как да се харчат”! Не излизат по телевизията да се бият по гърдите: “Ако не бяхме ние, къде щеше да е сега силовият спорт в България?” и други подобни!
Както и да е! Здравко го познавам лично и затова се изкефих като ги прегази в Габрово!
За да ти покажа колко не го бива в саморекламата само ще ти кажа, че се опитах да го накарам да излезе по телевизията и по списанията да предизвика Крикчето да излезе срещу него в Габрово, просто ей така, да си направи реклама и отказа! Каза, че не му се занимавало с глупости и имал сериозна работа да върши...
P.S. Жалко, че ме е нямало тук, когато се е състояла срещата в “Сблъсък”! Но този разговор не е за тук, а за темата, която пуснах!
28.10.05
22:47
HeLwIn, да не ти пука от нищо! Системата е добра. Тренирай по нея, докато качваш сила и размери и чак когато почнеш да чувстваш, че когато дойде времето за следвашата тренировка, а ти още имаш мускулна треска и си изморен (тоест това означава, че не успяваш да се възстановиш) от предишната е, тогава е момента да смениш с-мата. Това може да стане и след два месеца, а може и след шест! Дотогава - давай здраво!