30.10.05
19:07
Явно е че до края на годината няма да има състезания било по лег или трибой. Един от най-големите проблеми на този спорт в България е че мнозина състезатели остават неинформирани за много от частните турнири. Предлагам за напред в темата “предсотящи състезания” всеки който има информация за такива да ги споделя. До колкото знам турнирът “на жълто” поне за сега отпада. За сега най-близо е е турнирът, който ще е във Враца през Февруари. И до колкото знам ще бъде с пълна екипировка. за съжаление не знам точната дата на провеждането му. За това ако някой знае да я каже.
Поздравления на Васко Янчев! Беше мноо як на републиканското 8)
Найстина вадиш страшно много от екипировката, Василе ;)
...Успех, момчета!
Прав си и правя темата важна, за да се вижда и да е прегледна. Пишете тук за бъдещите състезания.
по-здрави
[quote author=“Emil_mlo”]Прав си и правя темата важна, за да се вижда и да е прегледна. Пишете тук за бъдещите състезания.
по-здрави
састезание в Варна ниама да има поради финансиви проблеми :x
много сам ядосан ,че го обявиха още преди 6 мес. момчетата се подготвиха и накрая ништо :evil:
казана дума хварлен камак :wink:
Какво излиза в карайна сметка - тая година няма да има нито една състезание по Силов Трибой така ли :?: :!: :?:
06.04.06
21:09
абе kazz а стига се изказва не подгоевен
става ли
[quote author=“stanko”]абе kazz а стига се изказва не подгоевен
става ли
Кое ми е неподготвеното че никой не пише кога има предстоящи състезания ли :?: :!: :?:
Тая тема е от 30 Октомври и до сега никой не е казал кога ше има състезание ако пак съм сгрепил поправи ме
[quote author=“kazz”][quote author=“stanko”]абе kazz а стига се изказва не подгоевен
става ли
Кое ми е неподготвеното че никой не пише кога има предстоящи състезания ли :?: :!: :?:
Тая тема е от 30 Октомври и до сега никой не е казал кога ше има състезание ако пак съм сгрепил поправи ме
Айде като си мераклия, към края на месеца, 20-и някой си Април има състезание за младежи до 18г. в Горна Оряховица. :D
[quote author=“openbsd”][quote author=“kazz”][quote author=“stanko”]абе kazz а стига се изказва не подгоевен
става ли
Айде като си мераклия, към края на месеца, 20-и някой си Април има състезание за младежи до 18г. в Горна Оряховица. :D
Ако човек не ви подкара нема да кажете нищо :roll:
Мерси много за инфото ма са ако ми кажеш дали има предварително записване и какъв е наградния фонд ше те черпа :wink:
07.04.06
13:50
kazz
бфст демек българска федерация по силов трибои
сяка година публикува спортен календар
тая година във вътрешния календар са общо 10тина састезания по трибои и лежанка тоя календар е публикуван във мускули и фитнес
а че ти не си си направил труда да проучиш малко никои не ти е виновен
и никои не е длъжен да те ограмотява
ааааааааааа
и тая тема е за састезания които не са обявени в тоя календар :evil:
[quote author=“stanko”]kazz
бфст демек българска федерация по силов трибои
сяка година публикува спортен календар
тая година във вътрешния календар са общо 10тина састезания по трибои и лежанка тоя календар е публикуван във мускули и фитнес
а че ти не си си направил труда да проучиш малко никои не ти е виновен
и никои не е длъжен да те ограмотява
ааааааааааа
и тая тема е за састезания които не са обявени в тоя календар :evil:
Виж са вместо да ми правиш стойки и да се доказваш със селящина можеше да ми кажеш като нормален човек в кой брой на Мускули и фитнес е публикуван календара на БФСТ. Немаше да ти отнеме повече от три реда а и също немаше да внасяш напрежение в темата. И друго, ако нещо дето съм написал и не ти харесва иди да го коментираш с твойте авери,защото мнението ти не ме интересува
07.04.06
20:20
Спазвайте добрия тон - да не виждам епитети по адрес на някой!
Само предупреждавам да няма после неразбрали!
[quote author=“kazz”][quote author=“openbsd”][quote author=“kazz”][quote author=“stanko”]абе kazz а стига се изказва не подгоевен
става ли
Ако човек не ви подкара нема да кажете нищо :roll:
Мерси много за инфото ма са ако ми кажеш дали има предварително записване и какъв е наградния фонд ше те черпа :wink:
Не знам повече подробности, сори. В твоята зала няма ли трибойци??? Или поне собственикът на залата не можеш ли да го питаш???
08.04.06
23:22
29 април ще е, за записване незнам....:))..но мисля че на самия ден, а вече относно картотекирането мисля че срока е 25 алрил..:)))