Нужда от мнение от Про-та!

31.10.05
02:54

Тренирам по тази програма от 6 месеца,а ина4е стажа ми е година и 3 месеца...Но ми дават акъл тука да я сменя най после макар 4е ме радва....И е доста ефикасна...Мисля да искам мнение от по-големи ПРО-та (тоест вас)  :wink:  :)Висок съм 1.80 и тежа 67 кг (не се смейте има време,има и желание  :lol: )

Понеделник:Гърди-4 упражнения (наблягам на тях 4е....са доста оформени ма няма маса...! :cry: Макар добре да ям и квот си трее!)
Лег-3 серий
Горен лег
Флайс
пул овър

Вторник:Гръб,Рамо
гръб:загрявам набирания,после скрипец,мъртва тяга,Хамър
Рамо:страни4ни,Сет и задно рамо

4етвъртак:Бицепс,Трицепс
Трицепс:Тесен Хват(любимото ми  :lol: ),скрипец и френско!
Бицепс:Крив лост,скотово и 4укове

Събота:Крака,Трапец
Тук няма нужда да казвам какво правя...!!! :wink:

31.10.05
08:56

Ами по принцип програмата е добра,но самия факт,че тренираш от 6 месеца по нея показва,че трябва да я смениш или поне да я промениш.
Тялото свиква на натоварването.Това е хубаво във всички спортове,но не и в културизма.Затова трябва да се стресира тялото.
Препоръчвам ти да размениш местата на мускулните групи,да смениш някои упражнения,да вкараш нови.

31.10.05
11:48

[quote author=“chimaera”]Тренирам по тази програма от 6 месеца,а ина4е стажа ми е година и 3 месеца...Но ми дават акъл тука да я сменя най после макар 4е ме радва....И е доста ефикасна...

Никога не сменяй нещо, което работи добре! Продължавай по същата с-ма, докато дава резултати - дано да работи още 6 месеца, пък ако станат и 12, още по-добре! Просто се стреми да качваш постоянно тежестите с които работиш и всичко ще е ОК!

Кое ти гарантира, че оставяйки една с-ма, която все още работи добре и заменяйки я с нова, новата ще работи също добре???

[quote author=“chimaera”]Понеделник:Гърди-4 упражнения (наблягам на тях 4е....са доста оформени ма няма маса...!  Макар добре да ям и квот си трее!)
Лег-3 серий
Горен лег
Флайс
пул овър

Два съвета:
1). Махай флайса - той е изолиращо упр., а ти без това казваш, че гърдите ти са оформени.
2). За да наблегнеш основно на масата намали повторенията на 5-6 и работи с колкото можеш по-големи тежести, пробвай и максове от време на време. Те ще ти помогнат да по-лесно да преминаваш на по-големи работни килограми.

[quote author=“chimaera”]Вторник:Гръб,Рамо
гръб:загрявам набирания,после скрипец,мъртва тяга,Хамър
Рамо:страни4ни,Сет и задно рамо

Tук мога да дам съвет, ако искаш да го чуеш, разбира се. Гледай на набиранията като на основно упр., а не като на загряващо. След като загрееш направи 2 серии с тежест за 6-8 повт.!

Надявам се Хамъра както го наричаш (аз предпочитам “Чукчета”!) да го правиш с щанга, а не на уред, защото иначе нямаш упр. с щанга за гърба! Мъртвата тяга не се брои - тя е упр. за цялото тяло.

Tова са моите съвети към теб!

Успех!

31.10.05
21:27

Има правило в културизма
Като нещо работи НЕ СЕ ПРОМЕНЯ та дории и 12 месеца да я правиш

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Има правило в културизма
Като нещо работи НЕ СЕ ПРОМЕНЯ та дории и 12 месеца да я правиш

Това принципно си е девиз на програмистите, но ... Тази мисъл много ми харесва - почти навсякъде влиза в употреба - в този случай също уместно.

Относно темата - може пък да направиш един “шок” - една коренно различна програма от твоята за 2 месеца, след това веднага връщаш тази и гледай прогрес  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1