колко гр декстроза

31.10.05
22:46

по колко декстроза трябва да се пие на прием с креатин?

EA

31.10.05
23:27

след тренировка креатин по 5 гр  + 30 гр декстроза...но ако пиеш и геинер няма смисъл от декстрозата...и не превишаваи с декстрозата щото може да се получат фалове :)

01.11.05
02:54

Пие се 1гр на килограм тегло.
5гр креатин + 50 грама декстроза е доре дошло. ;)

а откаде мога да си закупя декстроза, обиколих половината аптеки в града и нищо :( и  колко струва ако някои има цените на различните фирми да ги постне.Благодаря предварително.

Поздрави!

19.07.07
05:58

казано от Мирослав Димитров на 18.07.07, 15:54:

а откаде мога да си закупя декстроза, обиколих половината аптеки в града и нищо :( и  колко струва ако някои има цените на различните фирми да ги постне.Благодаря предварително.

Поздрави!

Обиколи още аптеки.Не е скъпа.
ПП: Мисля, че е възможно декстрозата да се замени с фруктоза или захароза.

Доколкото знам (поправете ме ако греша) фруктоза+ декстроза=глукоза. Намерих едни прахчета с глукоза във вид на дози дали ще ми свършат същата работа? или си зема медец като заместител?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1