Проблем с прасеца.

MR

01.11.05
10:48

някои които разбира от пръсците да ми помогне плс.
  проблема ми е 4е вътрешните ми глави са двойно по-големи и по-дълги отколкото външните :D .
  не е голям проблем ама ме дразни , искам да развия и страни4ните глави ама не знам с какви упражнения !  моля помогнете
Topic edit
Mr_Muskul

01.11.05
12:36

Повдигане на калф машина

Магарешко повдигане

Тези две упражнения натоварват всички части на прасеца.
Надявам се да ти сваршат работа :wink:

MR

01.11.05
14:36

благодаря ти много  :D

01.11.05
15:14

не мисля че има упр което акцентира на някоя от 2те глави на прасеца а това че вътрешната ти глава е по голяма е савсем нормално то при всеки е така :)

14.11.05
12:38

При мен не е . И доколкото знам главите са 3. Каквото и да съм правил вътрешната не съм успявал да я накарам да се натовари до болка. Тя при мен е малка. Иначе успех с прасеца нямам и аз, но при него не мисля че може да се говори за акцент, това е най-актуално за трицепс и гръб, но прасеца просто няма разлика в движението, до което води коя да е глава. Единствената ми надежда за прасеца е постоянство. С друго не мога да помогна ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1