04.11.05
23:40
искам да се ориентирам как стоя в сравнение с останалите.сега в момента сам 70 кг и сам напално из4истен.ектоморф сам.изглеждам много пропорциално.градна об-114см бицепс-38 бедра 56см.нямам изостава6ти групи.на 17 г сам и искам да се пусна до 70 кг.висок сам 1.70см.скоро 6те ка4а мои снимки.имате ли снимков материал или не6то подобно за др у4астници.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
пускай да те видим, като размери изчистен си добре, но при юношите до 18 ако можеш да влезеш по-хубаво! Зобил ли си досега?
Нямам опит по състезания или разни неща свързани с тях. Но ако съдя по майте размери и твойте (аз съм 181 см. 80 кг.) сме почти еднакви, единствено бедрата сами с няколко сантиметра по големи. Знам че за мене изглежда горе-долу добре, а как ще изглежда на човек с 11 см. по нисък. Направо като Ицо Христов до Митко Димитров. :)
Пожелавам ти късмет ак оучастваш :)
И аз мисля да се пробвам.На 16 години съм, 75кг, висок съм 175см.Ръката ми е към 36-37см.
Други размери не знам.Но краката са ми доста развити дори и без да ги тренирам много много.
Мога да кача още доста,но не знам има ли смисъл да се надявам, че ще има смисъл да участвам.
Не съм супер чист.
[quote author=“BabaVanga”]И аз мисля да се пробвам.На 16 години съм, 75кг, висок съм 175см.Ръката ми е към 36-37см.
Други размери не знам.Но краката са ми доста развити дори и без да ги тренирам много много.
Мога да кача още доста,но не знам има ли смисъл да се надявам, че ще има смисъл да участвам.
Не съм супер чист.
Тренирай още малко, и после на 17 още има време! Малкъ си, пък и още не си чист достатъчно, направи следващото лято една диета да видиш как ще ти се отрази и как ще изглеждаш!!!!
06.11.05
04:11
не съм взимал химия но вземам добавки.имате ли снимки на участници.ако можете кажете нешто повече за подготовката понеже ми е първо састезание.излезе ли календара вече кога ште са састезанията.
[quote author=“YODA”][quote author=“BabaVanga”]И аз мисля да се пробвам.На 16 години съм, 75кг, висок съм 175см.Ръката ми е към 36-37см.
Не съм супер чист.
Тренирай още малко, и после на 17 още има време! Малкъ си, пък и още не си чист достатъчно, направи следващото лято една диета да видиш как ще ти се отрази и как ще изглеждаш!!!!
Знам, че не съм готов, но смятам, че ще мога да се подготвя.
Има доста време.
06.11.05
19:35
Baba Vanga и аз съм обмислял вариант да се пусна,има кой да ме подготви ама още ни е раничко(и аз съм на 16)Дето викат другите виж как ще изглеждаш лятото добре изчистен,пък после ще решиш.Между другото нямаш размери още,аз съм висок едва 1,62,ръката ми е 38 студена и не смятам че е голяма,пък не знам,но си е твоя работа брат.Все пак успех! :D
Ами наистина има време, но днеска погледнах един стар брой на Олимп и там имаше репортаж за републиканско за младежи и юноши.
Като ги видях не ми се сториха много добре, така че мисля, че ще мога да се подготвя за републиканското догодина и няма да стоя смешно спрямо другите.
Наистина това републиканско е от преди 2-3 години.
Иначе ръката ми не съм сигурен колко е, защото съм я мерил отдавна,сега може и да е повече.
Според мен не са толкова важни размерите, важно е как изглеждаш.
Аз като се вида в огледалото смятам, че ръцете ми са добре развити.
Разбира се има какво още да качвам и да подобрявам и винаги ще има.
07.11.05
10:23
Така е важното е как изглеждаш а не размери или колко вдигаш от лежанка примерно..Но ти дадох пример просто,ако си навит успех 8)
07.11.05
10:25
За 2-3 години много неща се променят освен това на снимки никога не е като на сцената.Все пак ти пожелавам успех и се надявам да те видим по състезателните сцени с медал на врата.
Да наистина нещата се променят, но момчетата, които съм видял в списанието вече ще са при юношите.
Тази година ще са други.
Надявам се че ще се подготвя и ще се представя добре.
08.11.05
10:15
[quote author=“BabaVanga”]Да наистина нещата се променят, но момчетата, които съм видял в списанието вече ще са при юношите.
Тази година ще са други.
Надявам се че ще се подготвя и ще се представя добре.
Нещо се обърках или ти допускаш грешки.Не може да си ги гледал в списанието и после “вече да са при юношите”.Разбира се че тази година повечето момчета ще са други, но и те тези новите не спят и се интересуат питат а науката и практиката в този спорт в бг много напреднаха.Например преди 10 години беше абсурдно да говорим за европейски шампион по културизъм българин, а сега имаме и европейски и световен и професионален състезател.Аз също се надявам да се подготвиш и да си представиш добре, но истината е че това са доста силни състезания и не ти препоръчвам да се подлъгваш от разни списания снимки или дори това, че някой нещо казал.
Благодаря за вниманието.
12.11.05
01:33
На 14 години съм.177 съм висок тежа 74кг и съм мн.чист.Бицепса ми е 38, гръдната ми е 112. Чуда се да се пускам ли при юношите догдодина или да изчакам 1-2 години.Дайте съвет pls.
Ами щом на тази възраст имаш такива размери определено имаш големи шансове ако не сега то след 1-2 години.
Ако искаш се подготви, но няма да участваш при юношите ами при младежите.Юношите са от 18-25г., а младежите са до 18г.
13.11.05
17:35
Ми аз мисля,че е обратното,но може и да бъркам.
13.11.05
18:37
Юношите са да 18, младежите до 21.
13.11.05
19:32
Аз знам,че юношите са до 18.А младежите са до 21.Не е ли така???
14.12.05
00:29
пускаите се яко на юноши и младежи за мен тези састезания са по интересни от колкото републиканското за мажете щото там се едни и същи излизат и аз сам састезател важното е да се престрашиш първиа път и после знаеш а и вече си културист :P
Да явно съм се объркал.
17.12.05
00:21
Хеххе.Аз съм на 14 години.Гръдна об. 97см, ръка 36, бедра 55 см;
Като стана на 18 ще ви потърся да ме уредите за някое съзтезание.
А....
да попитам...
за моите години някаде няма ли състезания или няма такива идиоти като мен? :?
17.12.05
01:21
И аз съм на 14.Не си само ти идиот.177/75кг.
Бицепс 38.5
Гръб 115
Талия 75
Бедро 51
Аз мисля да се назоба 2006 и 2007 да се пусна.Вие какво щте ме посъветвете.
брей много надежди има във форума само дето не знам що никои не си слага снимка а всеки пита ставам ли не ставам ли :) тука се съмнявам да има някои с оракулски способности
[quote author=“JBL”]Хеххе.Аз съм на 14 години.Гръдна об. 97см, ръка 36, бедра 55 см;
Като стана на 18 ще ви потърся да ме уредите за някое съзтезание.
А....
да попитам...
за моите години някаде няма ли състезания или няма такива идиоти като мен? :?
Рано ви е още момчета. Почакайте до 17. То това не е културизъм, а финно тяло. Качете малко размер и тогава.
18.12.05
14:02
Kulturistche кефиш ме пич.Хахах.Добре ме успокои, че не съм само аз урод.Така и ще направя.Мисля да поизчакам до 17.
Аиде.
21.12.05
09:45
и аз ше са пускам 171 79кг бицепс 42 студен бедро 61см имам малко за чистене на 17 сам и сигурно сам до 70кг поздрави на конкуренцията виждам че са много да пуснат пич
Добре дошъл във форума.Пиши на кирилица. Спазвай правилата.Ще трия постове на латиница без предупреждение.Поста ти бе преведен !!!
DJGorgio-Astor
абе има ли някой по-ориентиран тука да ми каже кога е тва състезание как кога да се запиша къде се провежда ако ми оставите меил да прата неколко снимки да ми кажете има ли смисъл да се прробвам мерси предварително
то и аз имам желание да се пусна. На 17г. съм 93кг. на височина 186см.
ръка: 45см/студена
гръб: 127-128см
бедро: 62см
врат: 45-46см
Мога да ви покажа и снимка, но е само в гръб и едва ли ще придобиете представа за тялото ми...
Може ли да ми дадете снимки на участниците в моята категория на тези години?
[quote author=“galant”]то и аз имам желание да се пусна. На 17г. съм 93кг. на височина 186см.
ръка: 45см/студена
гръб: 127-128см
бедро: 62см
врат: 45-46см
Мога да ви покажа и снимка, но е само в гръб и едва ли ще придобиете представа за тялото ми...
Може ли да ми дадете снимки на участниците в моята категория на тези години?
Много голям бре! Само краката са ти малки иначе другите части мисля че са добре, но с колко % подкожна мазнина си, защото задължително ще спаднеш малко, но мисля че за юноши е добре! Почвай че не остана време, диетата трябва да ти почне януари, най късно!
YODA , не мога да ти кажа колко % са ми, но определено не са много. При положение, че тренирам джудо и бокс, и тичам редовно се съмнявам да ги имам, незнам. Определно не съм мазен...
Как да ги сметна?
[quote author=“galant”]YODA , не мога да ти кажа колко % са ми, но определено не са много. При положение, че тренирам джудо и бокс, и тичам редовно се съмнявам да ги имам, незнам. Определно не съм мазен...
Как да ги сметна?
Абе изгуби ми се таблицата за пресмятане, ако може някой от колегите да я намери или има линк към нея!
27.12.05
12:16
излезна ми 13,9% . Дава, че е ‘’идеално’‘... Имате ли някаква информация за бъдещите мой конкуренти?
Ми принципно си добре! На състезание трябва да излезеш обаче около 7-8% и обезводнен разбира се. Жалко че си много висок. Имай предвид, че Светомир излезе в кат до 80 кг, на 130см гръб, май 65 или 70 см бедра и 50 см ръка,а е 167 см висок (не съм сигурен точно колко е висок, но не е над 170 см). Вярно, че той е малко по-специален случай, но все пак...
28.12.05
12:50
[quote author=“galant”]излезна ми 13,9% . Дава, че е ‘’идеално’‘... Имате ли някаква информация за бъдещите мой конкуренти?
на коя категория ще учстваш и на юноши или малдежи и ше ти кажа кава ти е конкуренцията и аз се састезавам :shock:
ами значи galant ше си в моита категория не ти бях прочел старите мнения аз сам ти най-голямата конкуренция :arrow: http://www.bb-team.org/articles/000651.php ето ме обаче интервиюто е мн старо сеа нещата са много по различни ако искаш ме намери в Mirc да си поговорим за састезанията /q DRECS ... УСПЕХ :!: :!: :!:
Моля не пускайте 2 поредни мнения! Спазвайте правилата на форума!
ЙОДА
YODA, прав си. Обаче Христомир реално си е мъж. Аз не съм приключил своето развитие, пък и никога не съм се готвил като културист и за културист.
DRECS, ще си поговорим в чата. Ще ми бъде интересно. Аз се пиша различно, но сигурно ще бъда с ник “bOrBa”
[quote author=“YODA”]
... Имай предвид, че Светомир излезе в кат до 80 кг, на 130см гръб, май 65 или 70 см бедра и 50 см ръка,а е 167 см висок...
май стана леко разминаване ;) Йода ти говори за Светомир, не за Христомир ;)
01.01.06
21:38
Като ви слушам така пощдобре елате на състезанието да си напрая кефа да ви разбия.
Засилили сме се с брата и още един приятел с данни:
17 г ( за юноши това е максималната възраст в категория до 70 кг)
170 165 168 см височина
83 78 76 кг
42 ръце
120 гърбове
60-65 бедра
75 талии
110 от лег ; 140 клек ; 170 тяга
мезоморфен тип; релефни ( то се вижда от талията и 18 китка )
Като се има предвид че още един месец ще качваме и ще чистим около 10 кг със стромба и кленбутерол...нямате никакви шансове за първите 3 места :)
по-таблиците мазнините излизат около 12 %
[quote author=“_ZOB_DOG_”]Като ви слушам така пощдобре елате на състезанието да си напрая кефа да ви разбия.
Засилили сме се с брата и още един приятел с данни:
17 г ( за юноши това е максималната възраст в категория до 70 кг)
170 165 168 см височина
83 78 76 кг
42 ръце
120 гърбове
60-65 бедра
75 талии
110 от лег ; 140 клек ; 170 тяга
мезоморфен тип; релефни ( то се вижда от талията и 18 китка )
Като се има предвид че още един месец ще качваме и ще чистим около 10 кг със стромба и кленбутерол...нямате никакви шансове за първите 3 места :)
много си наперен, дай снимки да ви видим какви сте машини :!:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече