Тренировка

IN

14.11.05
00:00

Искам да ми препоръчате тренировка, напълно начинаещ съм и ми подариха лежанка, мисля да си тренирам в нас :wink: и разгледах тренировката за начинаещи обаче някой упръжнения са ми не възможни, понеже нямам скрипец примерно също така и дъмбели, също така и тва с калф машината ше ми е трудно :wink:. Лежанката ми е Sven (by Kettler) от метро е взета (не разбирам нищо от тай работи и за тва ще ви обесна с мой думи :wink: ), има лежанка естествено, има за бедрено сгъване и разгъване и на тая част за краката има нещо малко като скрипец, също така има и до плота дето се лежи има нещо като Пек-Дек обаче е за изпълняване докато се лежи (страшно обяснение) :D . Предложете ми с какво да заменя тия упражнения дето не мога да ги изпълнявам основно искам да тренирам гърди,ръце и крака не искам гръб и такива работи (краката имам предвит по точно бедрата).

п.п.: сори за дългия пост и за неразбраните обяснения ама просто съм начинаещ

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 17.04.11 19:59.

KU

14.11.05
00:07

Аз викам да си ходиш в някоя зала.Само с лежанка не може.

IN

14.11.05
00:31

ти ме уби аз за тая лежанка глави пробивах :wink:  сеа да ми не върши работа

п.п. не искам да съм некво чудовище просто съм 191см и съм 75 кила и искам малко да заякна  :wink:

14.11.05
00:47

и лежанка стига, като за домашни условия. Като натрупаш няколко месеца, наистина ще е по добре да идеш в зала. А за упражнения: лег- гърди, чукове и тяга- гръб, бутане зад и пред врат- рамене, френско и лег с тесен хват- трицепс, за бицепс то е ясно и няма кво да се коркаш аз бих се кефил мн. на лежанка в нас, че съм 183 на 70 кила, но има време.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1