вашите мнения за тази програма

23.11.05
00:56

това е новата ми програма за маса

1 ден - гърди,средно и предно рамо,корем
2 ден - гръб,задно рамо,трапец
3 ден - почивка
4 ден - крака,предмишница
5 ден - трицепс,бицепц,предмишница
6 ден - почивка
7 ден - почивка

1 ден
повдигане от лег - 3*8
повдигане от полулег - 3*8
кофички
флайс - 3*8

раменни преси с лост или дъмбели - 3*8
разтваряне на дъмбели встрани - 3*8
хеликоптер или повдигане на дъмбели напред - 3*8

2 ден
мъртва тяга - 3*8
т-щанга - 3*8
придърпване на хоризонтален скрипец - 3*8
придърпване на вертикален скрипец широк хват - 3*8

разтваряне на дъмбели от наклонен седеж - 3*8
повдигане на лост за трапец - 3*8

5 ден
френско разгъване - 3*8
повдигане на лост от тесен хват - 3*8
разгъване на скрипец - 3*8

сгъване на прав лост от стоеж - 3*8
скотово сгъване - 3*8

предмишницата и краката умишлено не съм ги писал.за всяко упражнение правя и по една загряващя серия...надявам се да дръпна откъм мускулна маса с тази програма,а и с помоща на протеини и аминокиселини+много здраво ядене.имам и един друг въпрос - тренирам от няма и година,при ръст 180см,85кг,засега ръка 38см нормално ли е?питам специално за ръцете,щото мисля че малко изостават. ако имате корекции към програмата моля помогнете

23.11.05
10:49

значи моята програма е същата само че правя ръцете преди краката и заедно с гърба правя и прасец втори път.за гърба започни с скрипеца а тягата я остави последна.аз всяка седмица правя по 1 различно упр за всяка група.предмишницата я остави само с ръцете и я махни от краката-а там сложи корем.за това дали ръката ти е нормална нз-трябва да се види.а  и не си написал на колко си години.дано съм ти помогнал.само не знам що не си писал упр за крака?

23.11.05
14:27

Аз искам да знам дали имаш загряваща серия и освен това къде ти е напомпващата серия ? само сила ли ще правиш ? Ако ще ставаш трибоец...

23.11.05
14:34

имам загряваща серия (написано е по-долу).под напомпваща да разбирам ли последната която да е с максимални килограми и по-малко повторения?програмата добра ли е,мисля че е подходяща за мускулна маса

23.11.05
23:26

Напомпваща серия се прави накрая с по малко кила и повече повторения , така се пълни мускула с кръв известно като напомпване

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1