застояли гърди

DO

26.11.05
18:24

отново големия проблем на гърдите имам много сила в гърдите за възрастта си но гърдите ми изглеждат зле искам да ги дооформя да са “красиви”  8)  но върпосът ми е дали трябва само един път в седмицата да тренирам гърди или два

26.11.05
19:05

2 :wink:

26.11.05
19:08

Къде намираш сила за 2ри път?

26.11.05
21:34

Сам трябва да определиш но според мен проблема се корени другаде не е в това че не ге тренираш 2 пъти или друго .2 пъти ще ги доразмажеш ефекта ще е отрицателен

AN

26.11.05
23:10

Аз само да си кажя, че миналата година по едно време започнах да ги тренирам два пъти защото много ми изоставаха и дръпнаха страшно. Единия път правих тренировка само с лост, другия път само със свободни тежести. Обаче това го правих примерно 3 седмици, не повече.

27.11.05
03:15

[quote author=“Animal”]Аз само да си кажя, че миналата година по едно време започнах да ги тренирам два пъти защото много ми изоставаха и дръпнаха страшно. Единия път правих тренировка само с лост, другия път само със свободни тежести. Обаче това го правих примерно 3 седмици, не повече.

Това което казваш е възможно - редки, но интензивни тренировки могат много сериозно да променят визията, но не трябва да става често, понеже ефекта ще е обратен! По здрави

27.11.05
12:13

Именно прав е Йода но ако проблема при него е претрениране (90%) с тези 2 тренировки ще ги досъсипе

DO

27.11.05
16:27

еми тогава какъв е най-добрия вариянт за тренировка в такъв случай

27.11.05
16:32

[quote author=“donPECI”]еми тогава какъв е най-добрия вариянт за тренировка в такъв случай

Всяка 4та тренировка я прави много интензивна!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1