27.11.05
15:07
Аз от 2-3 тренировки съм го вместил в програмата,още не съм му свикнал обаче(нямам достатъчно сила да се набера в норомален брой повторения).Понеже е интересно упражнението и го няма в сайта го пускам да го дискутираме.Добро ли е или не според вас.
Аз примерно добре го усещам.
Поправих Ви Името на темата заради грешка
DJGorgio-Astor
Ами добро ми изглежда това е антагонист на лицевите трявба да правиш повече чукове щом не можеш да се наберш и веднъж ,проблема ще дойде като можеш 10 пъти къде ли ще сложиш допълнителната тежест :wink:
Е,аз мога да се набера веднъж.Мога 4 серии по 5 повторения,а искам 4 по 8.За тежести си мисля,понеже ходим с един приятел заедно да вдигаме,да ми придържа една на корема...
27.11.05
18:51
[quote author=“Size”]Е,аз мога да се набера веднъж.Мога 4 серии по 5 повторения,а искам 4 по 8.За тежести си мисля,понеже ходим с един приятел заедно да вдигаме,да ми придържа една на корема...
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. Много яко изглежда това упражнение, сигурно всички много странно гледат като го правиш. Аз никога не съм виждал някой да го прави
Без Цинизми Моля
DJGorgio-Astor
27.11.05
18:57
СПАМ
DJGorgio-Astor
27.11.05
19:06
тва упражнение и на български си има име бе ..... мързеливо набиране :wink: :lol: :lol: :lol:
27.11.05
22:50
Подобно е на едно друго, което също е много добро. Има високи пейки(лежанки) - лягаш по корем и отдолу хващаш една щанга и я дърпаш нагоре.
[quote author=“manson”]Подобно е на едно друго, което също е много добро. Има високи пейки(лежанки) - лягаш по корем и отдолу хващаш една щанга и я дърпаш нагоре.
Да,обаче лостът трябва да е специален.иначе ще опира в лежанката и няма да е ефективно упражнението.Аз такъв лост нямам.
27.11.05
23:39
И с обикновен става. Аз специален лост за това не съм виждал.
28.11.05
12:32
и твърдите ,че тва упражнение натоварва гърба.Аз го пробвах и се натоварих къде ли не но,не и в гърба.Незнам може и ас да бъркам някуде в правилното испълнение,но го пробвах на смит машина,но не ми влиза в гърба :oops: