Ръцете не мърдат

27.11.05
21:17

по надолу сам пуснал тема за програмата с която мисля да тренирам и стажа ми но да се варна на проблема ми тези ръце не мърдат  :(
преди да почна два пати в седмицата правех бицепса след гарди във вторник ето и упражненията ми:
сгъване на щанга(питамида) 8-6-4-2 повторения
след това “21”
правя концентрирано и накрая завършвам с маршируване с гирички
трицепс
на лежанка с тесен хват правя три серии пирамида 8-6-4
дъмбел зад врат 3 серии по 8-10 повт.
след това отивам на скрипеца 15-12-8 повторения
и накрая завуршвам с кик-бек
ако имате забележки моля ви се казваите и какво да променям сега тренирам по два пати в седмица сяка мускулна група но усещам че не мога да се възстановя и може да се върна към старата програма така че и затова искам савет много ви благодаря

27.11.05
21:49

Мисля,че трябва да ограничиш тренировките.Не е редно да тренираш една и съща мускулна група по 2-пъти в седмица,ако неможе да се въстановиш.Упражнениеята ти за трицепс са много добри поне според мене.Аз правя точно тези упражнения за трицепс и имам напредък.

27.11.05
23:43

Ами сам си си отговорил на въпроса щом не можеш да се въстановиш увеличи паузата между групите

MA

29.11.05
21:13

Според мене претренираш а и тия повторения дето ги правиш аз ако тръна да ги правя пак ще почнат да ме болят китките .Какво е това 8,6,4,2 с тия повторения я да те питам не те ли болят тебе китките като правиш бицепс?
На твое място под 8повторения няма да падам като ако си решил да ги тренираш два пъти не мисля че ще имаш особенно време за въстановяване да не гоеориме 4е ги товариш и с гърдите и с гърба и с рамената тия ръце.

29.11.05
21:18

[quote author=“Marto007”]Според мене претренираш а и тия повторения дето ги правиш аз ако тръна да ги правя пак ще почнат да ме болят китките .Какво е това 8,6,4,2 с тия повторения я да те питам не те ли болят тебе китките като правиш бицепс?
На твое място под 8повторения няма да падам като ако си решил да ги тренираш два пъти не мисля че ще имаш особенно време за въстановяване да не гоеориме 4е ги товариш и с гърдите и с гърба и с рамената тия ръце.

Щом те болят китките, можеш да използваш обикновен бинт, т.е. нужно е да се постигне ефекта че да се стегнат. Така болката не е толкова голяма.
Когато започнах да тренирам първият месец много ме боляха. После някакси “загряха” и не ме боляха. Лятото бях прекъснал за месец и половина и когато почнах пак, отново няколко седмици ме боляха. Сега болка не изпитвам.

MA

29.11.05
21:24

Мерси за съвета ама отдавна не ме болят,казвам че като тренирах като пичагата ме боляха.
С повторения от типа на 4,2,5 и.т.н. естествено загрявката и тя отсъстваше бързаше се да се вдига тежко за да сме мъже :-)))

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1