Нова програма

28.11.05
16:30

Значи повечето програми показват че 1 мускул се тренира 1 път в седмица, а при мен 1 път няма никакъв ефект. 7 дена почивка за мускул ми идва много като за на втория мога пак да напавя всичко отново. Просто така усещам. И за това бих искам да ми препоръчате програма, която да набляга на гърдите. В момента се стремя да натрупам маса. Крака не искам да тренирам, защото имам да ги изчиствам, а това ще стане чак лятото и тогава ще ги почвам. Стажа ми е около 7-8 месеца. Блягодаря предварително.

На 15 години съм, 70 килца, 185 висок

SM

28.11.05
17:36

еми ти си ги тренирай 1 път на седмица по 3-4 упражнения с лег и полулег..

при мене има ефект за тебе нз.. то не става за 1-2 седмици.

29.11.05
11:10

наистина е добре да вкараш повечко упражнения (мах. 4 според мен) и адекватен брой повторения с подходяща тежест. прави ги гърдите един път седмично пак и след време ще дойде и резултата.


П.С. според мен е грешка да не правиш крака (лично мнение). а и какво искаш да чистиш на 70кг. и 185 ръст също много не ми е ясно....  :?

29.11.05
16:27

Еми попринцип трябва да се правят крака естествено, но сега съм малко НЕпропорционален заради тях и това е причината да не правя и да искам да ги изчистя.
Иначе 4 упражнения за гарди правя
1.Повдигане от лег 4 серии първата загрявка и другите с 50-55 кила мах 10 повторения, но последната серия правя 8 с помощ
2.Повдигане от полулег
3.Повдигане на дъмбели от лег
4.Повдигане на дъмбели от полулег
правя ги с толкова килограми че на последните повторения винаги се озорвам :wink: И след мах 3 дена гърдите ми са в блестяща форма и мога всичко да направя отново.
Знам че резултат няма за 1-2 седмици, но ги чувствам по-слаби като са 1 път в седмица. След втората седмица се зоря на килограми които преди това съм вдигал без кой знае какви усилия :wink:

30.11.05
10:27

а защо не пробваш малко да разнообразиш натоварването на гърдите? примерно вместо лега и полулега с дъмбели да сложиш флайс пак от лег и полулег (на мен ми влиза супер това упражнение)? 

а за краката защо смяташ че си непропорционален (какви са ти мерките)?

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1