програма за Х тяло

RA

30.11.05
11:15

Здравейте !

Преди 2-3 месеца в сп. “Мускули и фитнес” имаше една програмка за Х тяло . Но нещо съм си изгубил списанието и не помня какви бяха упражненията и повторенията , някой ( който има списанието или тренира по нея ) ще може ли да ми напише програмата ? Мерси предварително !  :D

AN

30.11.05
17:04

[quote author=“Radioactive”]Здравейте !

Преди 2-3 месеца в сп. “Мускули и фитнес” имаше една програмка за Х тяло . Но нещо съм си изгубил списанието и не помня какви бяха упражненията и повторенията , някой ( който има списанието или тренира по нея ) ще може ли да ми напише програмата ? Мерси предварително !  :D

Ако никой не ти отговори, иди в Зимния дворец във фитнеса, там я мернах тази статия миналия път в списанията на свободно ползване на рецепцията.

RA

30.11.05
18:41

то добре да отида до зимния , ама аз съм от Добрич  :D

30.11.05
20:45

И аз съм от Добрич аз имам някъде едно списание за това тяло Х но е старо от 1 година поне,и това беше една странна програма пишеше за много различен режим от нормалните разбирания ако я намеря ще пиша

Като я намериш пиши на кирилица ,спазвай правилата ,поста ти бе преведен от мен
DJGorgio-Astor

RA

01.12.05
00:09

хубаво би било да я намериш ^^
айде бе хора , никой ли не си купува Мускули и фитнес  :D

MA

01.12.05
15:49

Братле имам го броя ,ама чесно супер ме мързи да ти я пиша тя е няколко страници доколкото си спомням ,ако мога 6те ти я сканирам за да си спестя писането иначе 1 час писане не ми мърда.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1