30.11.05
11:15
Здравейте !
Преди 2-3 месеца в сп. “Мускули и фитнес” имаше една програмка за Х тяло . Но нещо съм си изгубил списанието и не помня какви бяха упражненията и повторенията , някой ( който има списанието или тренира по нея ) ще може ли да ми напише програмата ? Мерси предварително ! :D
30.11.05
17:04
[quote author=“Radioactive”]Здравейте !
Преди 2-3 месеца в сп. “Мускули и фитнес” имаше една програмка за Х тяло . Но нещо съм си изгубил списанието и не помня какви бяха упражненията и повторенията , някой ( който има списанието или тренира по нея ) ще може ли да ми напише програмата ? Мерси предварително ! :D
Ако никой не ти отговори, иди в Зимния дворец във фитнеса, там я мернах тази статия миналия път в списанията на свободно ползване на рецепцията.
30.11.05
18:41
то добре да отида до зимния , ама аз съм от Добрич :D
И аз съм от Добрич аз имам някъде едно списание за това тяло Х но е старо от 1 година поне,и това беше една странна програма пишеше за много различен режим от нормалните разбирания ако я намеря ще пиша
Като я намериш пиши на кирилица ,спазвай правилата ,поста ти бе преведен от мен
DJGorgio-Astor
01.12.05
00:09
хубаво би било да я намериш ^^
айде бе хора , никой ли не си купува Мускули и фитнес :D
01.12.05
15:49
Братле имам го броя ,ама чесно супер ме мързи да ти я пиша тя е няколко страници доколкото си спомням ,ако мога 6те ти я сканирам за да си спестя писането иначе 1 час писане не ми мърда.