04.12.05
14:22
От какво се губи релефа на корема ?
Сладкото окипазява ли го ?
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 17.04.11 19:09.
Без значение дали е сладко или нещо друго,всички калории,които ти идват е повече,ще се трупат като мазнини.Не се плаши,сега е зима и е нормално малко да се поомазниш (малко) :!: А конкретно за сладкото,в него няма нищо положително и от там най-лесно щ си загубиш пресата :wink:
Нямя диета-няма релеф.Проста и желязна логика.Това важи не само за корема,за цялото тяло е така :-)
11.01.06
19:52
има разлика ако кор. мускули са загубили форма и когато сь покрити с мастна тъкан
12.01.06
08:25
Ами релефа няма да ти се загуби ако след всяка тренировка правиш от 50 до 100-150 коремни преси. Плиус това съм чувал че е хубаво след тренировка да се правят коремни, защото така намаляваш шанса от херния !!! НО НЕ ГАРАНТИРАМ ЗА ТОВА !!!Иначе нищо не ти пречи да си включваш корема във всяка тренировка, поне за мен не е проблем :)
Можеш да имаш железен корем , но ако имаш слой мазнини отгоре нищо няма да се вижда! :lol:
От всекидневна употреба на бира,пици,банички,чипс и Мак Доналдс.Това е едначаст от причините :o
12.01.06
12:53
И все пак зависи от човека и метаболизма. Аз се тъпча с шоколад абсолютно ВСЕКИ ДЕН, нямам хр. режим - понякога ям два пъти на ден, друг път три, друг път четири, друг път веднъж. И все пак имам плосък корем и очертани плочки.
Но, разбира се, съм напълно съгласен, че ако искаш да постигнеш успехи и красиво тяло не трябва да разчиташ само на природата, а на упорит труд и здрави диети.
12.01.06
23:05
[quote author=“KickBoxer”]Ами релефа няма да ти се загуби ако след всяка тренировка правиш от 50 до 100-150 коремни преси. Плиус това съм чувал че е хубаво след тренировка да се правят коремни, защото така намаляваш шанса от херния !!! НО НЕ ГАРАНТИРАМ ЗА ТОВА !!!Иначе нищо не ти пречи да си включваш корема във всяка тренировка, поне за мен не е проблем :)
не пиши глупости моля...не е така
[quote author=“OuttaControl”][quote author=“KickBoxer”]Ами релефа няма да ти се загуби ако след всяка тренировка правиш от 50 до 100-150 коремни преси. Плиус това съм чувал че е хубаво след тренировка да се правят коремни, защото така намаляваш шанса от херния !!! НО НЕ ГАРАНТИРАМ ЗА ТОВА !!!Иначе нищо не ти пречи да си включваш корема във всяка тренировка, поне за мен не е проблем :)
Не и вярно естесвено твърдението на Кикбоксера
Човек е това което яде - добър пример
12.01.06
23:18
[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“OuttaControl”][quote author=“KickBoxer”]Ами релефа няма да ти се загуби ако след всяка тренировка правиш от 50 до 100-150 коремни преси. Плиус това съм чувал че е хубаво след тренировка да се правят коремни, защото така намаляваш шанса от херния !!! НО НЕ ГАРАНТИРАМ ЗА ТОВА !!!Иначе нищо не ти пречи да си включваш корема във всяка тренировка, поне за мен не е проблем :)
Не и вярно естесвено твърдението на Кикбоксера
Човек е това което яде - добър пример
Това немога да го разбера djgorgio-ASTOR ?!?!?!
Последно вярно ли е това което съм написал или не ?
Зада зная...
Запазването на релефа зависи от храненето ако не се храниш по план замазняваш и дори и най хубавата преса да имаш не можеш я показа под слоя мазнини, дори и по 1000 на ден да правиш под слоя мазнина ще си стоят а отвън ще се вижда само мазнината (надявам се разбра сега)
12.01.06
23:28
имах предвид, че не е прав за това да се включва корема в всяка тренировка. се пак и той е мускул не трябва ли да почива?
13.01.06
00:00
[quote author=“KickBoxer”]Ами релефа няма да ти се загуби ако след всяка тренировка правиш от 50 до 100-150 коремни преси. Плиус това съм чувал че е хубаво след тренировка да се правят коремни, защото така намаляваш шанса от херния !!! НО НЕ ГАРАНТИРАМ ЗА ТОВА !!!Иначе нищо не ти пречи да си включваш корема във всяка тренировка, поне за мен не е проблем :)
За хернията си прав аз от 6-7 месеца тренирам с херния,и доктора които ми я откри каза да не спирам с тренировките и да правя повече коремни!
13.01.06
00:33
Ако не си поддържаш коремните мускули със тренировки колкото и стриктен хранителен режим да имаш ще си ги загубиш. Друго правило за корема няма !! Аз дори в основен период си паза плочките (не че мойте основни периоди много ми качват но да отбележа)...
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече