Правилно ли е?

06.12.05
20:41

Значи на 17 години съм,тежа 73 кг,висок съм 184 см и освен това тренирам кик бокс 3 пъти в седмицата.Ходя на фитнес също 3 пъти в седмицата-Понеделник,Сряда и Петък по програмата за покачване на мускулната сила която е дадена във bb-team.org.Искам да питам дали това е правилно и дали ще се пренатоваря ?

06.12.05
22:12

не е правилно :wink:  избери или кикбокс или фитнес.Идвете нестава :wink:

06.12.05
22:38

[quote author=“bolkers”]не е правилно :wink:  избери или кикбокс или фитнес.Идвете нестава :wink:

Що пък не? :!:
Зависи до колко интензивни са и двете тренировки.
И ще трябва доста повече ядене от нормалното разбира се. Аз бих препоръчал все пак едното да е водещо, а другото да е спомагателно.

Ако са ти по-леки тренировките може и да стане. Както каза Петко К може да речем кик бокса да си го направиш основен спорт, а фитнеса като спомагателен - може дори да минеш на програма за издръжливост, сила или нещо такова, което да ти помага за кик бокса. А и още нещо - много сън!

06.12.05
23:22

Става естествено човека иска да тренира не професионално Болкерс и ти като да кажеш нещо

06.12.05
23:40

Първо на първо казах че тренирам по програма за сила и издърливост а не за мускулна маса и аз самия си знам че не мога да постигна същия ефект както ако се занимавах само с бодибилдинг.Второ целта ми е да увелича силата на ударите си.Попитах ви дали ще се пренатоварвам,а не дали ще успея да кача маса.И трето ASTOR може да се каже че смятам да се занимавам сериозно.

Емил Костов ходи три пъти на фитнес,ходи да бяга 3-4 пъти и тренировки 5 пъти във седмицата по карате и взима хранителни добавки(аз не взимам) и си е много добре

Обединих Ви  постовете , не пускайте поредни Моля !!! Използвай промени
DJGorgio-Astor

06.12.05
23:43

Сериозно има Състезателни изяви и сериозно да се занимаваш но да нямаш амбиция за състезания , по принцип може да се съвместят и двете

07.12.05
09:32

[quote author=“dido__”]Емил Костов ходи три пъти на фитнес,ходи да бяга 3-4 пъти и тренировки 5 пъти във седмицата по карате и взима хранителни добавки(аз не взимам) и си е много добре

Ето ти един пример, сам го даде, във фитнеса, в който ходя доста от хората са кик боксиори...

07.12.05
09:49

[quote author=“Azazel”][quote author=“dido__”]Емил Костов ходи три пъти на фитнес,ходи да бяга 3-4 пъти и тренировки 5 пъти във седмицата по карате и взима хранителни добавки(аз не взимам) и си е много добре

Ето ти един пример, сам го даде, във фитнеса, в който ходя доста от хората са кик боксиори...

Но има голяма разлика между фитнес и бодибилдинг, Емил Костов не тренира като един културист , а тренира за издръжливост и бързина (ПЕТКО  :wink: ) Впочем аз си спомням когато Емил започна да тренира Киокушинкай , тогава аз все лежах на лежанките и цепех здраво :D , а той си правеше кръгова  с другите.

07.12.05
17:22

Аз да съм казал че искам да ставам културист?Казах че тренирам за сила на удара-по програмата за покачване на мускулната сила.Тренирам кик бокс Вторник,Четвъртък и Събота а на фитнес Понеделник,Сряда и Петък.Питах само дали ще се пренатоваря.

07.12.05
18:58

Горе казваш че ще се занимаваш сериозно тука не сериозно Я се уточни моля

07.12.05
20:09

Сериозно с кик бокс не с бодибилдинг.Сега ясно ли е ?

пък и ви питах не дали мога да постигна нещо в сферата на бодибилдинга ами дали просто ще се пренатоварвам,толкова ли е сложно?

Не пускай 2 поста един след друг направих ти забележка по горе но пак си пуснал !!! обединих ти поста ,използвай бутона промени
DJGorgio-Astor

08.12.05
22:13

Ами наи добре ще е да пробваш и сам ще разбереш аз тренирам фитнес и аикидо при аикидо не се набляга толкова на физическа подготовка и за тва го комбинирам с фитнеса и тренирам в едни и сащи дни и наистина ми е малко изморено но се пак пробваи и сам прецени  :roll:

11.12.05
09:14

Аз мисля, че може да се съвместят, но най-важно е да пробваш и сам да прецениш. Аз бих сложил и тренировки за бързина, не само за сила. При себе си см забелязал че откак ходя да тренирам малко съм станал по-бавен. Така че внимавай за този ефект. Иначе както ти казаха - много храна, много сън, и мисля че ще си ок. Даже може да изпускаш някоя бб тренировка ако прецениш че си умоен или невъзстановен.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1