08.12.05
20:41
здравейте,нов съм тук,за тва искам да ви питам за упражнения,храна,тренировка и др.ако ви трябват данни ще ви дам.
Не си нов не лъжи TRIPLE H да ти е познато(Tия хитринки не ми минават) по правилата трябва да те делна и баннем отново тъй като пак си влязал но нали си обещал да си добър така че те оставям
DJGorgio-Astor
08.12.05
21:05
е слушайте са:
Данни:
42кг
1,48-1,50м
14години(навърших ги сега на 21 ноември)
друго ако има питайте
Упражнения
1.упражнение за плочки(коремни преси,но по колко,10х10 става ли?)
2.упражнение за бицепси
3.упражнение за издържливост на гърба
3x25 коремни, без да пускаш до долу, ако на двайстото повторение не ти гори корема, не го правиш както трябва
3х17-20 повдигане на краката от лег
09.12.05
12:59
[quote author=“toblerone”]3x25 коремни, без да пускаш до долу, ако на двайстото повторение не ти гори корема, не го правиш както трябва
3х17-20 повдигане на краката от лег
кое 20то?1х20 ли?в къв смисъл да ми гори?тва не го разбрах
12.12.05
19:26
hi тренирам от една седмица и незнам потчи ништо наи вече имената на уреди като например дьмбели и ако мойе да ми препорачате някаква тренировка два пати седмично имам време само вторник и то много малко кам 1 час и неделя кам 2 часа и ако може да ми кажете как да си сложа картинка
НА 12 ГОДИНИ САМ ТЕЖА 30КГ ВИСОК САМ 145СМ
12.12.05
20:31
[quote author=“valio”]hi тренирам от една седмица и незнам потчи ништо наи вече имената на уреди като например дьмбели и ако мойе да ми препорачате някаква тренировка два пати седмично имам време само вторник и то много малко кам 1 час и неделя кам 2 часа и ако може да ми кажете как да си сложа картинка
НА 12 ГОДИНИ САМ ТЕЖА 30КГ ВИСОК САМ 145СМ
Много ти е рано бе човек :lol: . Поне стани на 14 15 години тогава почни да тренираш... :wink:
12.12.05
22:05
Е да ма на мен ми харесва и продалжавам секи вторник и неделя сам дигам 20 от лежанкаи искам поне да ми объасните имената на някои уреди и някои подробности :wink: а и все пак сега ходъа оште за кеф а не се старя кам нешто особенно
огледай сайта, има си направена стойностна ретроспекция на всяка упражнение, барабар с наименованието му....и аз подържам мнението, че си много малък, да се занимаваш с тежести, ако си такъв ентусиаст почни на лостове, набирания, кофички прави лижи опори, коремни преси, изгради основните мускулни групи и като станеш на годинки ще си напреднал и ще ти е много по-лесно да изграждаш ММ :wink:
13.12.05
18:51
да аз и тва го праа обаче повече ми харесва да дигам тежести и да използвам уредите в фитнес залата а вав нас праа лицеви опори коремни преси и дигам гирички но и два оати седми4но ходя на фитнес мисля че няма да ми попреч а даже ще ми помогне