За лицевите опори .....

PA

10.12.05
13:07

Здравеите, искам да попитам нещо за лицевите опори. Та как е по-трудно да се правят на длани или на юмруци ?
И как точно е правилното положение на ръцете, ако се правет на юмруци ?

B_

10.12.05
13:24

епа тва на юмруците е пълна тъпня ... само пичовете дето се занимават с  бойни изкуства го използват ... да им закалеят юмруците!!!!

PA

10.12.05
13:37

еми добре, но като оставим настрана това за залаляването на юмруците, ефекта същия ли е като този като ги правиш на длани ?

SH

10.12.05
14:04

тва с юмруците е голяма тапотия.Няма значение дали ги правиш на длани или на юмруци според мен.На юмруци само ще те болят повече ръцете...  :)
ПО ЗДРАВИ

^V

10.12.05
19:34

Прави си ги на длани. И при 2та вида натоварваш гърдите и рамената. Разликата е, че на юмруци е по-трудно и рацете болят(поне при мен)  :wink:

PA

10.12.05
20:03

Ама то аз не за друго, просто искам да ми е по-трудно ....  :P :P :P :P :lol:

10.12.05
20:51

много глупави въпроси....неможеш ли да опиташ сам вариантите и сам да прецениш....тц

10.12.05
21:22

На 3 пръста ги прави - палеца, показалеца и средния пръст.

10.12.05
21:35

ако искаш максимална трудност прави ги на една ръка

10.12.05
21:49

Може да опиташ да сменяш разстоянието между ръцете по време на сериите, да пробваш на една ръка както пише горе, както и на един крак. Прави супер серии с “почивка” между тях, която изглежда като начална поза за лицеви опори, но стоиш на лакти (ръцете да сключват ъгъл от 90`), така държиш 30 сек.

10.12.05
21:50

[quote author=“fight_club”]ако искаш максимална трудност прави ги на една ръка

Хъмм.. Аз от бая време тренирам и мога 5-6 и то само с дясната ръка. Май не е много подходящо.

10.12.05
21:51

Опитай на един крак тогава.

10.12.05
22:10

[quote author=“buhtata”]Опитай на един крак тогава.

Не не не, грешно си ме разбрала - аз не искам да правя лицеви опори! :P Титуляра на темата ако можеше да прави на една ръка едва ли щеше да пита как е по-трудно и т.н. Затова ми се стори неуместно да му се дават такива съвети :wink: Иначе бих се справил и по-добре с лицевите на една ръка, но избягвам и да се опитвам, че още си имам проблеми с рамото от времето когато тренирах волейбол. :?

11.12.05
12:21

ОК :D ясно!
Но то и за него важи, като неможе на една ръка, на един крак. И сега се сещам да добавя, че може да се сменя и позицията на тялото (да се качват краката на различна височина, например на степер) и така като се направи една схема ще стане супер натоварването :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1