10.12.05
13:59
Здравейте,на 14 години съм, и тренирам от близо 6 месеца. Преди време
имах проблем със килограмите, но благодарение на тренировките, вече нямам. Но остана един проблем който дори след 6 месеца тренировки като по учебник не се реши. Гърдите си остават все така безформени, въпреки че наблягам много на тях. Искам да помоля някой ако може да ми даде някакъв съвет относно това. Ще бъда мноооого благодарен.
:lol: :lol: :lol:
10.12.05
14:22
ами безформени ще рече че нито са под тази форма като квадрати :lol:
която имат пове4ето хора, а пък долната част има и мазнини. искам просто да премахна мазнините от долната част, а целите гърди де придобият по голяма масивност
[quote author=“_^GEORGE^_”]ами безформени ще рече че нито са под тази форма като квадрати :lol:
която имат пове4ето хора, а пък долната част има и мазнини. искам просто да премахна мазнините от долната част, а целите гърди де придобият по голяма масивност
ти какво очакваш на 14г. да имаш гърди като на културист :lol: , те се изграждат с годините ;)
10.12.05
15:05
[quote author=“MyBODY”][quote author=“_^GEORGE^_”]ами безформени ще рече че нито са под тази форма като квадрати :lol:
ти какво очакваш на 14г. да имаш гърди като на културист :lol: ;)
хахахахах.де да беше така.всеки 2-3 човек щеше да изглежда супер.Георги рабери,че ти тряаа още поне 1-2 години можеби 3 тренировки за да получиш тва което искаш,неможе за 6месеца да станеш с гърди като на трите хикса.
И аз ще се съглася с по-горното мнение.Тренирай,направи хубава маса а на пролет ще изчистиш и ще видиш,какво си направил.Сега няма смисъл да чистиш.Продължавай да тренираш.То ако беше толкова лесно всеки щеше за два-три месеца да е с перфектно тяло.Трябват години яко трениране за да се получи всичко това.Не се отчайвай де :wink:
10.12.05
15:10
това можеше да не го пишеш,то е почти като мойто.а я кажете упражнения за гърди в домашни условия
10.12.05
15:10
благодаря :lol: :lol: :lol:
10.12.05
15:11
моля,пак заповядай.нали за тва сме в форума,да си помагаме
[quote author=“The Game”]
това можеше да не го пишеш,то е почти като мойто.а я кажете упражнения за гърди в домашни условия
Лицеви опори http://www.bb-team.org/exercise/000412.php :wink:
11.12.05
03:05
Кофички между два стола (трябва да са достатъчно високи).
11.12.05
09:32
[quote author=“MyBODY”][quote author=“The Game”]
Лицеви опори http://www.bb-team.org/exercise/000412.php :wink:
можеш ли да ми кажеш как точно се правят,защото много хора са ми казвали че не ги правя правилно,че ги правя така сякъш е*а земята.
[quote author=“side”][quote author=“The Game”]я кажете упражнения за гърди в домашни условия
Кофички между два стола (трябва да са достатъчно високи).
и тва как се прави ако кажеш,супер ще е
Не пускай 2 мнения едно след друго ако имаш да добавяш нещо използвай бутона промени.Поста ти бе обединен
DJGorgio-Astor
19.12.05
00:31
Става между две табуретки (трябва да са високи). Още по-добре с две маси, но височината пак трябва да е еднаква. Слагаш ръцете на табуретките, свиваш краката в колената и почваш да ги правиш. Ръцете/табуретките трябва да са ти някъде на ширината на раменете, като лактите са встрани от тялото (ако са долепени натоварването отива в трицепса). Само внимавай в случая с табуретките, ако са нестабилни може неприятно да се падне ;).
един от моя клас .... тренира вече 1 година .. и е напрвил лудо тяло .. т.е като на менекен ... яко синхрон .. сичко е ОК ... .. и аз бях изумен кат го видях ... той е на 15 скоро ще прави 16 години!
Лайън Браун:
“Съветвам ви да не започвате тренировката за гърди с повдигане от лег.Почнете с повдигане от наклон-преси или с лост,или с щанга.След това правете флай движения.Ако горната част на гърдите ви е слаба,правете флайс под наклон.
Едва тогава идва ред на повдигане от лег. в моята тренировка.Целта ви трябва да е да тренирате гръдните мускули в последователност от горе на долу.Започнете с горната част в началото,когато се чувствате най-силен.”
Аз съм на 15г. и тренирам от 2месеца,послушах тези съвети и сега съм много доволен от резултата.
22.12.05
19:35
ами искам да питам на ден 25x4 лицеви опори на ден добре ли е ?? :lol: