11.12.05
13:16
Значи тренирам от 8 месеца на 16 години съм но ръцете ми малко са изостанали от другите мускулни групи. Може ли някой да ми препоръча някоя програма със наблягане на ръце.Ако може без крака (знам че без тях не може, но аз не мисля сега да правя).Благодаря!
ами понеделник-бицепс;вторник- гърди;сряда-почивка;четвъртък-гръб;петък-трицепс;
Къде са рамене , крака тях значи изобщо ги няма ти ръце искаш може би ще бъдеш доволен на 45 см ръце и 85 гръден кош с крака 45 см
Направи си качествена програма а за ръцете не бързай те ще си се оправят в бъдеще.
И не разбрах въпроса ти добре искаш специализирана програма само за ръце ли и тях да ги тренираш само ,така ли ?
11.12.05
15:29
Що не тренираш рамената бре?За да ти стане красива раката ти тряя и хубаво рамо, то само с бицепс няя да стане :)
ПО ЗДРАВИ
11.12.05
22:17
абсолютно съм съгласен.кат тренваш ръце тренвай и крака и рамо.
кат тренваш бицепс тренвай и трицепс.
кат тренваш корем тренвай и гръб и др.
как ще тренираш цял ден само бицепс и само трицепс дето са малки мускулни групи а не тренираш рамена и крака. по добре ги направи в един ден ръцете и прави супер серии, така би трябвало да почнат да раста, като включи в другите дни рамена и крака.
12.12.05
14:58
[quote author=“martin_1”]ами понеделник-бицепс;вторник- гърди;сряда-почивка;четвъртък-гръб;петък-трицепс;
Братле без крака и рамена си за никъде... а и да тренираш в първия ден бицепса които е доста малка МГ е доста грешно според мен. Трябва да смениш програмата :wink:
Аз бих ти препоръчал следната..:
1.ден - Гърди, предно и средно рамо и корем
2.ден - Гръб, трапец и задно рамо
3.ден - почивка
4.ден - Крака(бедро,пръсец) и корем
5.ден - Ръце(бицепс,трицепс,предмишница)
6 и 7 ден почивка
За ръцете 3 упражнения с по 3 серии са достатъчни според мен.
То и аз не тренирах крака в началото, щото са ми най-силната МГ(един месец след като почнах да правя на лег-преса вдигах 120кг а тежах 63-64 кг), но сега не мисля да ги пренебрегвам :)
значи съм забравил да ги напиша, задно рамо с гръб, а предно с гърди
А за програмата- за акцент върху ръцете
12.12.05
15:06
[quote author=“martin_1”]значи съм забравил да ги напиша, задно рамо с гръб, а предно с гърди
А за програмата- за акцент върху ръцете
Еми като искаш да акцентираш върху тях направи такава програма, че бицепса и трицепса да са в един ден.. :wink: