Кажете си мнението за тази програма pls

13.12.05
17:11

аз сам на 19 години и тренирам за маса и покачване на силата,но основно за маса как ви се струва тази програма:
1 ден-рамо гръб трицепс
2 ден-бицепс,крака
3 ден-гърди,гръб,трапец
малко е нестандартна но все пак кажете вие?
Скоро я започнах

13.12.05
17:14

на мен не ми харесва :wink:
ето така е по добре:
гръб трицепс
гърди биццепс
рамо крака

кажи и какви упражнения правиш :wink:

13.12.05
17:37

Ами аз сам от малък град(Попово) и имаме в училището зала , но много хора идват и всички правят в понеделник гърди,бицепс а другия ден гръб,трицепс и не мога да тренирам както трябва(голяма блъсканица)и за това търся алтернативи.Докато всички тренират гърди ,бицепс аз да тренирам нещто друго.

Animal

13.12.05
17:46

[quote author=”*BIOS*”]аз сам на 19 години и тренирам за маса и покачване на силата,но основно за маса как ви се струва тази програма:
1 ден-рамо гръб трицепс
2 ден-бицепс,крака
3 ден-гърди,гръб,трапец
малко е нестандартна но все пак кажете вие?
Скоро я започнах

Не е оферта тази програма. Може да правиш
1. Гръб, задно рамо, трицепс
2. Гърди, предно и средно рамо
3. Бицепс и крака + корем

Или пък ходи в други дни в тази зала, не е ли възможно? След краката е добре да има два дни почика, затова са накрая.

13.12.05
18:07

по добре прави понеделник сряда и петък по тая програма която ти казаха иначе само ще си загубиш времето

13.12.05
18:29

Имам вазможност да ходя Понеделник,Четвъртак и Петък.Кажете ми програма за тия дни обаче да няма в четвъртак гърди.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1