16.12.05
20:13
Имам 12 месеца стаж в залата и не сьм правил крака.Генетично са масивни .В сравнение с горната част на тялото са непропорционално големи по обем. Мисля да ги тренирам в период за релеф. Вьзможно ли е да треним от крьста нагоре за маса и релеф на долни крайници успоредно? :roll:
или тренираш за маса или за релеф :wink: А краката започни да ги тренираш, защото като се развиеш нагоре и краката ти ще са малки и ще съжаляваш после :wink:
Краката са важни и задалжителни защото играят важна роля в кръвобращението на човек, а можеш да ги тренираш с малки кила колкото да са стегнати ако почнеш релеф ще свалиш и от горната част.
17.12.05
00:06
само ще ти кажа че кракта са 1/2 от тялото
Не можеш да направиш цялостна фигура без крака.Да не говорим че и спъват разтежа по нататък ако са слаби и нетренирани
17.12.05
11:05
И в допълнение на Джорджио ще кажа че ако имаш слаби крака, значи имаш и слаб гръб, гърди и т.н. Ако тази втора по големина мускулна група не я тренираш, то цялостно растежа и силата ще са по-малки.
17.12.05
16:28
Ми аз сьм ги пробвал - 10 пьлни клека с 80 кг ,което за 60 сантиметрово бедро е малко :?:
18.12.05
17:11
краката са много важна мускулна група.Лично на мен краката са ми най-добре развити.Пак и са половин тяло така, че не губи време ами почвай сериозно да работиш по тях