23.12.05
18:59
Айде момчета и момичета, Весела Коледа! Много успехи през новата година! Много мускули и малко мазнини :wink: ! По здрави от екипа на bb-team!
Eй ви го и Дядо Коледа :wink:
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
23.12.05
19:38
аре културяги.....весели празници...да си прекарате не като културисти да ядете по диета и на нова година ..ами да си избухните максимално...успехи в идващата 2006…здрави тренировки и големи резултати...аре банда...
ПО - ЗДРАВИ
23.12.05
21:10
Айде честито и от мене.Най Важното Да бъдем всички живи и здрави пак то другото ще си дойде само.Весело прекарване на всички по празниците.
ПО ЗДРАВИ и ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА :D
23.12.05
22:11
Утре е бьдни вечер Треа да не се яде месо
Аз лично ша карам на сьрми и фасул :wink:
23.12.05
23:44
ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА и от мен. Приятно прекарване на празниците :D :D :D
Абе много рано бе Йода ...
Иначе от мен Всичко хубаво и да се сбъднат мечтите ВИ !!!!
аз си пожелавам по малко спам и превод на постове :wink:
24.12.05
00:49
Живи здрави и от мен тва е най важното.
24.12.05
09:37
Здраве желая на всички вас, приятели! Прекарайте си страхотно и без аварии!
24.12.05
10:15
Много късмет , успехи и любов на всички в залата и извън нея :) Нека не се отървете от хубава храна поне покрай празниците :D
Сърдечни пожелания и от мен за новата година. Много тежки тренировки, здрава храна и никакви контузии, какво друго му трябва на човека /освен Ferrari с цвят червен/ :D.
Айде честито и от мен на всички.Много здраве щастие късмет любов и мускули не на последно място. :wink:
24.12.05
18:28
[quote author=“twista”]Утре е бьдни вечер Треа да не се яде месо
Аз лично ша карам на сьрми и фасул :wink:
Да може, обаче пък протеинът не е забранен!!! :) . Весели празници и да няма травми, ей!
Честита Коледа и от мен и да си прекарате хубаво празниците без аварии :P ! Пожелавам на всеки да постига целите си в ББ !
25.12.05
11:51
Поздрав за всички запалени ииии не чак толквоа запалени момчета и момичета по нашия спорт с: Louis Armstrong - White Cristmas
Весела коледа :D
25.12.05
12:15
Ай Честита Коледа момци и догодина ви искам поне 2 пъти по-големи :wink:
И от мен весели празници и да не се отьрвавате от успехи през следващата година:)
вече е късно за Весела Коледа ама по-добре късно от колкото никога :wink: Честита нова година на всички.Пожелавам ви здраве най-вече:другото само ще дойде.И да внимавате по празниците какво и колко ядете и пиете(второто най-вече).Ще се видим след Нова година :wink:
весели празници на всички колеги билдери,и ползотворна 2006-та година!!!
по-здравления на модовете и админите за новия вид на саита и на всички потребители които спомагат саита да бъде такъв какъвто е!!!
8)
30.12.05
08:20
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече