26.12.05
15:56
Значи първо тренирах по тази в саита около месец и половина !!! После човека от фитнеса ми направи следната ?
Значи пак през ден , три пъти в седмицата правя едни и същи упражнения !
Програма - Вторник,Четвъртак и Събота
1.Клякане с щанга 3х10-8
2.Лежанка 3х10-8
3.Гребане с щанга 3х10-8
4.Скрипец широк хват(пред гърди) 3х10-8
5.Раменни преси(с дъмпели) 3х10-8
6.С щанга за бицепси(прав) 3х10-8
7.Френско за трицепси 3х10-8
8.Повдигане на пръсти от калф машина(за прасец) 3х10-8
9.Някво упражнение за корем или римско столче или коремни преси !
Та както виждате тва са само базовите упражнения за почти сички мускулни групи в 1 ден какво мислите ?
Данни за мен висок 185см тежа 57-58кг. стремя се към МАСА !
а твоето ми прилича на спам
Сефте му е
DJGorgio-Astor
добра е ! Защо не добаваш и кофички, набирания? Примерно като правиш трицепс, прави и кофички. ОБратни и стандартни, има ефект, пък и това е твоето тяло! Трябва да свикне с килограмите ти. Опитай, експериментирай със себе си!
На мен пък ми изглежда доста натоварена , това все пак са 24 серии без подгряващите серии , като сложим по една за загрявка стават 32 + коремни преси !! Ако ги правиш както трябва мисля ,че ще ти дойде доста тежко тази програма! Аз лично бих се скапал ако направя една такава тренировка, но да уточня , че правя всяка серия като за “последно” :) . Аз бих ти препоръчал да правиш една загряваща + две основни на мускул.
27.12.05
10:14
Даа, освен това можеш да махнеш второто упражнение за гръб(скрипеца) и засега да махнеш и упр. за прасците. По-малко тренирай(но по-тежко) и повече почивай и яж. ;)
Ами в началото ми беше доста тежко но горе долу свикнах де , особенно на клякането с щанга първият път направо краката ми се видях в чудо докато почнах да клякам и треската ме хвана веднага !
Иначе нали целта е да правя почти сички базови упражнения за мускулите , колкото до кофичките ще гледам да ги добавя но малко понататък , а относно прасеца аз него понякога го пропускам примерно в четвъртака и го правя 2-пъти но искам и там да кача маса щото пръсеца ми е доста малак и за това гледам да го правя !
Мерси за мненията засега ще тренирам по нея , още нещо колко време горе долу да тренирам по нея ???
27.12.05
11:47
[quote author=“Kang”]
Мерси за мненията засега ще тренирам по нея , още нещо колко време горе долу да тренирам по нея ???
Принципно докато има резултат или пък 3 месеца. Както го почувстваш.
28.12.05
19:49
:wink: а какво ще кажете за това:
1.повдигане на тялото от обратен наклон 4х30,25,20,15
2.клякане 4х15,12,10,8
3.сгъване на краката4х10,8,8,8
4.повдигане за прасец 6х15,15,12,12,10,10
5.вдигане от лег 4х12,10,8,7
6.вдигане на дъмбели от наклон4х10,8,8,8
7.Набирания широк хват
8.дърпане от наклон 4х8
9.вдигане на дъмбели от седеж за рамо4х10,8,8,6
10.обръщане на щанга от пода 4х8
супер серия
11. сгъване на дъмбели от седеж 5х8
12.разгъване за трицепс лежешком 5х12
Взрывная тренировка за цялото тяло.
пробвал съм я и не е за начинаещи,но резултата е супер.
30.12.05
14:30
1. Какво е повдигане на тялото от обратен наклон и обръщане на щанга от пода?
2. Тия числа повторенията ли са?
3. Това в един ден ли?
На мен тежко ми се вижда. Ако и четирите серии се водят работни ...
[quote author=“manson”]1. Какво е повдигане на тялото от обратен наклон и обръщане на щанга от пода?
2. Тия числа повторенията ли са?
3. Това в един ден ли?
На мен тежко ми се вижда. Ако и четирите серии се водят работни ...
Първото са коремни преси, а второто е обръщане на щанга - както си пише - от пода хващаш щангата (като за тяга), изтегляш рязко нагоре и обръщаш на гърдите. Числата са повторения естествено, не може да са серии ;) И всичко е в един ден, както си пише.
И на мен ми се вижда доста тежка, но не невъзможна. Това си към 2 часа тренировка, ако почивките и тежестите са адекватни, но той е казал, че не е за начинаещи.
Мога да ти кажа, че и аз съм правил нещо подобно:
1. Набиране - 3 - 4 серии до отказ
2. Вдигане на щанга от наклон - 5 серии пирамида (2 - 3 тежки)
3. Гребане с щанга - 3 - 4 (първите по - леко)
4. Раменни преси с дъмбели 2 - 3 (първата загряваща)
5. Клек с щанга 3 - 4 (пирамида, 1 - 2 тежки)
6. Разгъване за трицепс 2 - 3
7. Сгъване за бицепс (бицепс и трицепс в суперсерия) 2 - 3
8. корем, прасец - 2 - 3 общо.
Отнема 60 - 70 минути и се прави не по - често от 2 пъти седмично, като вторият път се сменят упражненията с подобни.
Подходяща е за начинаещи ;)
30.12.05
16:24
Първото на мене ми мяза на екстензии, пък второто пак не го схванах .. това като спорта вдигане на тежести, но незавършено движение ли е.. :?
30.12.05
16:41
[quote author=“manson”]Първото на мене ми мяза на екстензии, пък второто пак не го схванах .. това като спорта вдигане на тежести, но незавършено движение ли е.. :?
Мда - точно. Първата част от вдигането. Където си я качват на рамото.
30.12.05
17:59
:wink: да,Петко К е прав два часа тренировка е и в началото едвам изкарвах до края,при положение ,че тренирам с тежести от 15-тина години.Това е алтернатива на разделната тренировка и мисля ,че е добре да се опита .Не е чиста боди билдинг тренировка,а по-скоро силова.Вначалото се прави на три дни,а после се преминава на 3 тренировки седмично,но има добър ефект.