Гърди два пъти седмично?

NI

26.12.05
20:40

Значи тренирам от около година,181,80кг,17г.Значи отскоро съм на тази програма:
I ден: гърди ­4 упражнения в 4 серии в пирамида;
II ден: гръб ­4 упражнения в 4 серии в пирамида;
III ден: почивка
IV ден: рамене + трапец ­3 упражнения в 3 х 6-8 за рамене и 2 упражнения в 3 х 6-8 за трапеца;
V ден: трицепси + бицепси ­3 упражнения в 3 х 6-8 за всяка МГ;
VI ден: крака ­4-5 упражнения за бедрата (квадрицепси и двуглави) 4 х 12-15 и 2 упражнения за прасци (от стоеж и от седеж) 4 х 20-30;
VII ден: почивка.

Добре ми се отразява,ръцете ги правя на суперсерии и .н., но по принцип гърдите са ми най-изоставаща мускулна група,а след като съм правил максимално натоварващта тренировка за гърди имам лека мускулна треска,която до 2дни изчезва и след точно 3 дни гърдите са ми напълно възстановени.Та мислех си дали ще е удачно да ги тренирам 2ри път през седмицата,вярно е стават 6 тренировки седмично,но мускулните групи са добре разпределени,а и тренировката ми е доста интезивна - около 50мин макс,защото в момента не правя корем...Дали ще претренирам според вас?Пия по 60гр/нетренировъчен ден/ и по 100гр протеин в тренировъчен, храня се доста добре,след Нова Година смятам да си взема и креатин на Оптимум,както и Глутамин,защото в момента не тренирам,че съм с гипсиран крак...А и още един въпрос - значи разтегнах връзки на крака и като ми махнат гипса според вас колко време да не тренирам за крака,въпреки че при тренировка за крака усещам най-вече напрежение в мускулите,не например в глезените или колената - смятам че месец ще бъде предостатъчно...Споделете и вие вашите мнения по въпросите.
  Успех!

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 17.04.11 20:00.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1