30.12.05
21:58
Мисля зимните месеци да отделя малко време за силата и се чудя дали да пробвам програмата от сайта.Какво ви е мнението за програмата и има ли някой,който е тренирал по нея и какви са били резултатите.
Благодаря предварително
[quote author=“Ryu”]Мисля зимните месеци да отделя малко време за силата и се чудя дали да пробвам програмата от сайта.Какво ви е мнението за програмата и има ли някой,който е тренирал по нея и какви са били резултатите.
Благодаря предварително
Къде по точно е програмата :?:
30.12.05
22:47
[quote author=“Ryu”]Ето я:
http://www.bb-team.org/training/000597.php
Тренирах по нея преди 1 месец.Качва се сила,но не очаквайте кой знае колко.От лег качих около 10 кг,от крака около 10 пак,а най-много качих за трицепс :shock: :shock: преди правех тесен хват с 40,а са мога да го права с 58 :shock: :shock:
30.12.05
23:01
Имам една програма за качване на сила, от един брой на “Мускули и фитн3с” е. Главно се тренираше на лежанка, мъртва тяга и клек, програмата била използвана от силаците за увеличаване на силата, не знам ако си начинаещ дали е подходяща, но ако имаш желание мога да я потърся и да ти я напиша.
Програмата е добра според мен
а ако наистина качиш 10кг само в лега
това е огромна крачка напред
31.12.05
09:32
Брато мене ако питаш за сила най-добре си намери някоя трибоиска програма и по качествен креатин! Успех!
Благодаря ви пичове за отговорите,все пак ще взема да я пробвам програмата щото,както вика iunga 10 кг не са малко(аз искам главно на лежанката да кача),а diecast,ако не ти създавам грижи и ми изпратиш програмата на ЛС ще съм ти задължен!
Какво бихте казали за такава тренировка.Интересувам се от мнения.
1 ден. гърди - крака
2 ден. гръб - рамо
3 ден. бицепс - трицепс
4 ден почивка
05.01.06
20:09
[quote author=“l3d3n”]Какво бихте казали за такава тренировка.Интересувам се от мнения.
1 ден. гърди - крака
2 ден. гръб - рамо
3 ден. бицепс - трицепс
4 ден почивка
става, ама по-добре през ден, а не 3 дена без почивака и после.....какво следва..кога пак тренираш?
следва същото 3 дена тренировка 1 почивка и пак се върти така на мен ми действаше добре но исках да знам как е за другите.
05.01.06
20:50
[quote author=“l3d3n”]Какво бихте казали за такава тренировка.Интересувам се от мнения.
1 ден. гърди - крака
2 ден. гръб - рамо
3 ден. бицепс - трицепс
4 ден почивка
Не прятелю, крака и гърди в един ден.....не. Ти ако тренираш наистина мъжката след крака не трябва да си способен да направиш още едини голям мускул като гърди, или обратното-след гърди мускул огромен като крака...дори да предположим че можеш да издържиш физически-ще ти трябват три часа за таяа тренировка...аз лично докато правя гърди и крака почивам много щото дигам много силно и много енергия изразходвам, и така ми стават бая дълги тези тренировки
нз аз съм тренирал по 6 пъти в седмицата и се чувствах добре :)))Но деца не правете това във фитнес залата,това е само за културисти
Та значи специално за крака и аз като много други пренебрегвах краката тренирах ги колкото да не е без хич.Но иначе тренировката наистина е продължителна ( без големи почивки между сериите) за гръб и рамо особено.По тази програма почнах когато представа си нямах от фитнес и ми я бяха дали за начинаещ но и до последно по нея си карах.Сега зимата може да имам повече свободно време и да се върна към спорта.
06.01.06
16:30
Ruy, изгубил съм списанието, много съжалявам. Ако някой приятел го има ще ти напиша програмата!
06.01.06
17:09
[quote author=“dido__”]нз аз съм тренирал по 6 пъти в седмицата и се чувствах добре :)))Но деца не правете това във фитнес залата,това е само за културисти
И аз така съм тренирал в началото 5 6 пъти на седмица. 3 4 месеца тренирах така и качих 4 кг, 4 см при ръцете и 6 см гръдна обиколка....
08.01.06
21:06
така прегледах програмата от форума харе са ми мисля да правя сила , но няма да имам време за толкова дълга тренировка , със сички серии се пада към 2 часа нямам такова време , може ли да се намали по някакав начин почивката без да влиае силно на прогреса ?
тоест да ги намаля почивките на около 3 минути тъй като само 5 серии с по едно повторение и 5 мин почика са си 25 минути !