Гребане с дъмбел

02.01.06
15:21

Питане относно изпълнението му. Значи, казва се, че изпънатия крак трябва да е от страната на ръката с която дърпаме, обаче при мен се получава дизбаланс и не мога да се съсредоточа в изпълнението. Като сменя крака т.е. да изпъна противоположния на дърпащата ръка крак от другата страна на пейката, подпираики на пейката другия, се получава далеч по-добър баланс.
Има ли разлика ? Да не вреди нещо на гръбнака чрез изкривяване.

02.01.06
15:36

няма разлика

03.01.06
13:28

[quote author=“Achille”]Питане относно изпълнението му. Значи, казва се, че изпънатия крак трябва да е от страната на ръката с която дърпаме, обаче при мен се получава дизбаланс и не мога да се съсредоточа в изпълнението. Като сменя крака т.е. да изпъна противоположния на дърпащата ръка крак от другата страна на пейката, подпираики на пейката другия, се получава далеч по-добър баланс.
Има ли разлика ? Да не вреди нещо на гръбнака чрез изкривяване.

Запомни-погледа да е винаги напред и лакътя работещата ръка при горно положение да е над тялото

04.01.06
18:01

Това е интересен въпрос, така не се ли усукваш кофти?

06.01.06
02:20

По принцип правилната стойка е испънатия крак ако е десния да се придърпва с дясната ръка иначе се получава искривяване и ако сложиш повече кила най много някоя травма да си докараш.Пробвай с малко кила 1 серия да свикнеш и после си прави като хората.

06.01.06
11:49

Със свободната ръка се хвани за нещо

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1