Маса

04.01.06
14:49

Тренирам по програмата дадена във сайта.Права 3 серии по 8 повторения.Въпроса ми е може ли да намаля броя на повторенията и да увелича тежеста,понеже съм си достатъчно релефен а и тренирам кик бокс и там правим лицеви опори,коремни преси и отскоци пък и ходя да бягам 2-3 пъти в седмицата?

04.01.06
15:05

И с 8 и с 4 и с 12 повторения се прави маса.
Но по-малкото повторения активират повече миофибриларната хипертрофия, така че мое лично мнение - препоръчвам.
Ако още не си свикнал с упражненията и правилната техника не използвай големи тежести. Само когато ти е перфектна техниката трябва да слагаш по-тежко, иначе можеш да се контузиш.

04.01.06
16:07

[quote author=“dido__”]Тренирам по програмата дадена във сайта.Права 3 серии по 8 повторения.Въпроса ми е може ли да намаля броя на повторенията и да увелича тежеста,понеже съм си достатъчно релефен а и тренирам кик бокс и там правим лицеви опори,коремни преси и отскоци пък и ходя да бягам 2-3 пъти в седмицата?

Маса с кик бокс- многоооо трудно, даже супер трудно иначе колегата палпатин е прав.

05.01.06
01:21

Най доброто решение при комбинацията на щангите с бокса е да тренираш интензивно и тежко,но както каза колегата преди мен ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с правилна техника и чисти  движения, и след това веднага да разпускаш няколко рунда на чувалите.Първите 1-2 рунда си осещаш руцете и краката като пулни с олово,но като се отпусне мускулатурата усещането е невероятно! Прилична бързина , но с много сила и мощ в ударите и ритниците:-)
  Опитай и кажи после как е :-)

Моля пиши с нормален цвят
DJGorgio-Astor

05.01.06
17:04

Ходя на фитнес от доста време за техниката няма проблеми,просто знам че е доста трудно да кача маса.То е ясно че при каквото и да било положение аз няма да кача някаква маса,пък и не взимам разни хранителни добавки и подобни.Значи по 4 повторения е добре така ли ?

05.01.06
22:42

Зависи от това  до колко си изморен и дали няма да претренираш, за масата много зависи от хран. режим и почивката.

05.01.06
22:43

еми да ти кажа чувствам се доста добре не чувствам че претренирам като му ударя един здрав сън и съм машина :))

05.01.06
22:55

Еми действай тогава.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1