ПРОБЛЕМ ПОМОЩ

05.01.06
17:25

Здравейте,
начинаещ съм с фитнеса искам да сваля много маса. Краката ми са адски дебели и като вървя даже си протърквам дрехите понякога отдолу. Моляви помогнете ми какви упражнения да правя за тях и по точно за горната вътрешна част. Казаха ми само колело и пътека  наистина ли трябва това?

05.01.06
17:33

И диета ти трябва.Прочети по-подробно сайта ,има достатъчно информация.

M_

05.01.06
18:24

основното е в диетата...виш изчисли си спрямо твоите критерии горе долу събери информация от сайта и форума ... и кардио тренировки и резултата ще е на лице

08.01.06
11:54

Но как да започна в началото? Казаха ми с това  30 мин пътека 30 мин вело и 30 мин някво друго беше там ...
Купих си л-карнитин, колко време трябва даго взимам ? После да продължа ли с фат бърнър?

10.01.06
22:31

Това за 30-те мин. е вярно,но само ако става дума за една тренировка от 30 мин. Ако са ти казали да правиш всичките неща по 30мин. е голяма грешка.Аеробната ти тренировка трябва да е поне 20мин.,поне.В началото може и да ти е трудно,но после ще свикнеш.После можеш да я направиш от порядъка на 45-60 мин.И да имаш прилично темпо,не да заспиш на колелото  :wink:  Л-карнитина е хубаво нещо,но можеш и без него.Същото важи и за фетбърнара.Ако нямаш някой по-сериозни цели не си вземай тия неща.Просто спазвай някой приличен хранителен режим,тренирай и ще ги махнеш мазнините.

JB

10.01.06
23:10

Имаше едни зелени чайчета който също помагат, но са малко гадни на вкус.Иначе стaват.

12.01.06
15:51

Благодаря ще следвам съветите макар, че вече 4 ден правя 30 мин колело и 30 мин пътека ми се отразява много добре
Благодаря пак

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1