Няколко въпроса... ?

M_

08.01.06
13:16

Така тренирам от 6 месеца първоначалните три тренирах по програма за начинаещи (от саита) вторите три месеца тренирах по тази програма.

:arrow: Понеделник : Раце  :arrow: Трицепс,Бицепс  :arrow: 3опр. за трицепс и 4 за бицепс

:arrow: Сряда :  Рамо,Гърди  :arrow:  4опр. за Рамо и 4опр. за Гърди

:arrow: Петък : Гръб,Крака  :arrow: 5опр. за Гръб и 4опр. за крака—> Краката ги редувам през седмица

Сега съм : 59кг. 167см.

Добавките който зимам са : Hight Pro, SuperMassMONSTER Amino и Pepsin

Така трудно качвам маса и затова реших да ходя всеки ден. Та реших да се консултирам  как да си направя програмата за за цялата седмица (бес събота и неделя)

1.Искам да наблегна много на гърба,ако трябва да овелича серий или упражнения  :?:

2.Досега добавките съм ги зимал така  :arrow: Преди трен Hight Pro след трен SuperMass + Пепсин (понякой път) сега мисля да разнообразя и да ги вземам Сутрин,Преди Трен,След Трен и вечер ако може да ми помогнете как да ги комбинирам  :?:

M_

08.01.06
13:38

Виш сега..... изобщо не трябва да увеличаваш тренировъчните дни... напротив, гледай да си осигуриш добра почивка между тренировките и със сигурност е добре да намалиш упражненията с по едно - две.

08.01.06
14:06

1.не се пише опр. а упр.
2.Много упражнения за гръб и гърди - типично претрениране ще си докараш

08.01.06
15:33

Да не говорим колко Упражнения прави за ръце!!!
3 за трицепс е приемливо,но 4 Упр. :shock:  за бицепс :!:  :?:  :!:  :?:

08.01.06
21:28

Здравеите!
Аз тренирам от 4 месеца и сега програмата ми е 4 дневна :
Понеделник: Гърди :arrow:  :arrow: 4 упр.
Вторник:Гръб :arrow:  :arrow: 4упр.
Сряда: почивка
Четвъртак:Рамо :arrow:  :arrow: 5упр.
Петак:Раце: :arrow: Трицепс  :arrow: 4упр и бицепс 4 упр

А в момента съм :
170 см
72-74 кг

Моля ако някои може да ми каже няква по специална програма като за мене ше съм мн благодарен :roll:

08.01.06
21:30

[quote author=“Dakas”]Здравеите!
Аз тренирам от 4 месеца и сега програмата ми е 4 дневна :
Понеделник: Гърди :arrow:  :arrow: 4 упр.
Вторник:Гръб :arrow:  :arrow: 4упр.
Сряда: почивка
Четвъртак:Рамо :arrow:  :arrow: 5упр.
Петак:Раце: :arrow: Трицепс  :arrow: 4упр и бицепс 4 упр

А в момента съм :
170 см
72-74 кг

Моля ако някои може да ми каже няква по специална програма като за мене ше съм мн благодарен :roll:

Абе много ти е .Избери програма за начинаещи...
Всички начинаещи се хвърляте като ...... на многото упражнения и си мислите че ще порастнете по бързо- е ДА ама НЕ точно обратното може и да се смалите

08.01.06
21:50

Добре ще послушам , но само да ми кажеш по колко упр. трябва да прая на мускулна група и повторения ?

PR

08.01.06
21:52

Ако си решил да качваш килограми най-добре е да тренираш 3-пъти седмично за големите мускулни групи ( крака, гърди , гръб ) прави по 4 серии с 6-8 повторения като 8-мото или 6-тото зависи по колко решиш да правип трябва да ти е трудно! А за другите ( по-малки ) мусколи прави по 3 упражнения пак с 6-8 повторения почиваи хубаво яж много пии си добавките и резултат ще има !

08.01.06
21:58

[quote author=“protein”]Ако си решил да качваш килограми най-добре е да тренираш 3-пъти седмично за големите мускулни групи ( крака, гърди , гръб ) прави по 4 серии с 6-8 повторения като 8-мото или 6-тото зависи по колко решиш да правип трябва да ти е трудно! А за другите ( по-малки ) мусколи прави по 3 упражнения пак с 6-8 повторения почиваи хубаво яж много пии си добавките и резултат ще има !

Ами аз съм едар на вид и съм ми казвали че трябва да правя по почечко упражнения , а 3 ми се струват малко :( а колкото до добавките аз пия Протеин ама от мн скоро.

M_

08.01.06
22:18

Добре ще правя по 3упр. за всяка мускулна група а за гърбът 4,за другите ми въпроси  :?:

09.01.06
12:15

[quote author=“Dakas”][quote author=“protein”]Ако си решил да качваш килограми най-добре е да тренираш 3-пъти седмично за големите мускулни групи ( крака, гърди , гръб ) прави по 4 серии с 6-8 повторения като 8-мото или 6-тото зависи по колко решиш да правип трябва да ти е трудно! А за другите ( по-малки ) мусколи прави по 3 упражнения пак с 6-8 повторения почиваи хубаво яж много пии си добавките и резултат ще има !

Ами аз съм едар на вид и съм ми казвали че трябва да правя по почечко упражнения , а 3 ми се струват малко :( а колкото до добавките аз пия Протеин ама от мн скоро.

Това че си едър на вид няма значение, ако искаш да претренираш давай прави по повече, но нали целта ти е да качиш ММ, Djgorgio ти го каза най-добре, бързате да се хвърлите на големите упр. и тежест и от нарастване на къде? на никъде.

09.01.06
14:27

Така е. Ами след време как ще стресираш организма с по 10 серии ли- не става

M_

15.01.06
18:06

Формuрирах добавките така  :arrow:

Сутрин - SuperMass (30-40гр.)
Преди трен. - Hight Pro (30-40гр.)
След трен. - Пепсин-SuperMass(80гр.)-2амино кис.
Вечер - Hight Pro(30-40гр)

Програмта я направих така
:arrow:

Понеделник-Вторник-Четвъртак-Петак (за сяка мъсколна група по 3упр. само за гърба 4 )

3 Дена почивка от цялата седмица.

Ако има някакви забележки пишете.  :roll:  :?:

16.01.06
12:53

[quote author=“INZAGHI”][quote author=“Dakas”][quote author=“protein”]Ако си решил да качваш килограми най-добре е да тренираш 3-пъти седмично за големите мускулни групи ( крака, гърди , гръб ) прави по 4 серии с 6-8 повторения като 8-мото или 6-тото зависи по колко решиш да правип трябва да ти е трудно! А за другите ( по-малки ) мусколи прави по 3 упражнения пак с 6-8 повторения почиваи хубаво яж много пии си добавките и резултат ще има !

Това че си едър на вид няма значение, ако искаш да претренираш давай прави по повече, но нали целта ти е да качиш ММ, Djgorgio ти го каза най-добре, бързате да се хвърлите на големите упр. и тежест и от нарастване на къде? на никъде.

пич нз дали ги претренирам ама до сега има ефкт ...  :roll: 
(sry че не пиша на кирилица от даскало го пиша тоз пост)
използвай Кредор в тоя случай !! Преведох ти поста
DJGorgio-Astor

DO

16.01.06
17:26

Пич, тренировката ти е ужасна. Не си избрал правилните комбинации на упражненията в правилни дни. Казваш че искаш да наблягаш на гръб, а си го оставил в последния ден от тренировъчния си цикъл. Изтощаваш си ръцете още в първия ден, как после искаш да работиш с добри работни тежести, да не говорим че започването на тренировъчния цикъл с малки мускулни групи си е напълно грешно. Щом искаш да наблягаш на големите си мускулни групи и най-вече гръб, то работи с друг тренировъчен цикъл. Примерно :

Понеделник - Гръб    4 упражнения по 3 серии
              Бицепс 2 упражнения по 3 серии
Сряда -      Гърди  3-4 упражнения по 3 серии
              Трицепс 2 упражнения по 3 серии
Петък        Рамо  3 упражнения по 3 серии - предно, средно, задно
              Крака 3-4 упражнения по 2-3 серии
Така акцентираш върху торса , разбира се можеш да смениш дните за бицепс и трицепс, но тогава акцента ти ще е върху ръцете.
  И не прекалявай с добавките, щото за твоето ниво просто не можеш да ги усвоиш всички и си даваш парите на вятъра. Достатъчен ти е един аминокиселинен комплекс , който да взимаш преди силова тренировка за предотвратяване на катаболизма в мускулите и примерно един Whey протеинов комплекс , който да взимаш 2-3 пъти на ден. Единия прием да е задължително до 40 мин след силова тренировка и един вечер преди лягане. Пробвай така 3 месеца и ми се обади да кажеш дали нямаш резултати.

16.01.06
21:26

Аз даже правя 6 упражнения за гръб и въобще не съм претренирал.Даже имам страхотни успехи в развитието на гърба.Някъде за 6 месеца ми стана огромен.

M_

20.01.06
08:11

[quote author=“dontoni_”]Пич, тренировката ти е ужасна. Не си избрал правилните комбинации на упражненията в правилни дни. Казваш че искаш да наблягаш на гръб, а си го оставил в последния ден от тренировъчния си цикъл. Изтощаваш си ръцете още в първия ден, как после искаш да работиш с добри работни тежести, да не говорим че започването на тренировъчния цикъл с малки мускулни групи си е напълно грешно. Щом искаш да наблягаш на големите си мускулни групи и най-вече гръб, то работи с друг тренировъчен цикъл. Примерно :

Понеделник - Гръб    4 упражнения по 3 серии
              Бицепс 2 упражнения по 3 серии
Сряда -      Гърди  3-4 упражнения по 3 серии
              Трицепс 2 упражнения по 3 серии
Петък        Рамо  3 упражнения по 3 серии - предно, средно, задно
              Крака 3-4 упражнения по 2-3 серии
Така акцентираш върху торса , разбира се можеш да смениш дните за бицепс и трицепс, но тогава акцента ти ще е върху ръцете.
  И не прекалявай с добавките, щото за твоето ниво просто не можеш да ги усвоиш всички и си даваш парите на вятъра. Достатъчен ти е един аминокиселинен комплекс , който да взимаш преди силова тренировка за предотвратяване на катаболизма в мускулите и примерно един Whey протеинов комплекс , който да взимаш 2-3 пъти на ден. Единия прием да е задължително до 40 мин след силова тренировка и един вечер преди лягане. Пробвай така 3 месеца и ми се обади да кажеш дали нямаш резултати.

:shock:  :shock:

Така ами аз мога да ходя секи ден на фитнес искам да комбинирам програмата за 4 дена как трябва да стане.  :?:

Примерно да стане така :

Понеделни:  :arrow: Гръб
Вторник:  :arrow: Гърди
Сряда: Почивка
Четвъртак: :arrow: Раце
Петък: :arrow: Рамо+Крака

M_

22.01.06
20:14

Моля кажете нещо добре ли е,защото утре трябва да знам по коя да тренирам :?:

[quote author=“M_7el”]
Примерно да стане така :

22.01.06
22:06

[quote author=“M_7el”]Моля кажете нещо добре ли е,защото утре трябва да знам по коя да тренирам :?:

[quote author=“M_7el”]
Примерно да стане така :

това е по-добрия вариант от този, който си писал в началото на темата. Ама внимавай с упражненията не прави много да не претренираш.

[quote author=“Oblivion_”]Аз даже правя 6 упражнения за гръб и въобще не съм претренирал.Даже имам страхотни успехи в развитието на гърба.Някъде за 6 месеца ми стана огромен.

ти може и 60 да правиш щом се въстановяваш. ама пича тренира от 4месеца и 6упр. не са за него

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1