11.01.06
14:31
Извинявам се за заглавието,но незнам дали щяхте да ми обърнете внимание :D .Та проблема е следния: от доста време тренирам и ми се иска най-после да направя пресата за която предполагам вси4ки ме4таеме.Сега оба4е ми се струва още по-невъзможно,решен съм по4ти на вси4ко,но незнанието и липсата на опит ме претесняват.Не искам да губя мускулна маса.Сега съм 120кг ,195см ,ръка студена 44 и другите си размери не ги знам.Тренировките ми са смесица от тренировки за силов трибои и обикновените за ка4ване на маса.Как се съ4етават тренировки за сила и кардио и има ли смисъл?Аз никога не съм имал из4истен корем - дори докато играех баскетбол преди години и бях с съ6тия ръст но 85-90кг.Ако някои има опит с някакъв хап и знае то4но как се пие и по колко за да не ме увреди 6те се радвам ако се вклю4и в дискусията.Никога до сега не съм пил каквото и да е освен 4ат пат протеин4е.От скоро по4нах креатин4е с амино,ама няма кои знае какъв ефект.Наблягам на клек,лежанка и мъртва тяга,като максовете ми са съответно - 140,140 и 200.Не е кои знае какво ,но ми се иска да ги запазя и дори да ги подобра но с из4истен здрав корем.Аз имам мусколи на корема и то големи ,но са покрити с една педя сланина.КАК СЕ 4ИСТИ ТАЗИ НАПАСТ :cry: ?!?
Ами това е,знам 4е сигурно сте говорили за тази тема,ама мен ме интересъва и някакув хап ако някои е пробвал,дано ме разберете :) :) :)
Внимавай със избора на заглавие да не се караме !!! Не използвай 4-ки за заместване на букви !!!
DJGorgio-Astor
11.01.06
14:46
Подяволите!
Има едно хапче Коре Мамитопи - японско е. Пиеш го на гладно със студен зелен чай без захар! След това правиш 5 серии по 126 коремни преси!
Извинявам се на модераторите, но пич - за да ти помогне някой, първо сам си помогни... Така показваш, че не уважаваш другите потребители... Има толкова много писано по темата че....
11.01.06
19:20
Това 4е имам само едно мнение неозна4ава 4е съм от в4ера в залата и незнам за кво става въпрос.Нямаш си представа колко информация съм 4ел по слу4ея,но каква полза.Трябва ми 4овек с опит които го е постигнал по един или друг на4ин,а не всеки да се прави на гъзар и да дава съвети ,без да има никакво покритие на не6тата които казва.А това Коре Мамитопи пил ли си го някога,колко струва и мразя хората да се базикат с мен - 126 коремни преси.Тва са някви комплексари,немогат да направят ништо в залата,ама в такива форум4ета се мислят за големи кле4ки.
Аре УСПЕХ :x :( :(
11.01.06
20:38
всъщност какво те притеснява в коремните преси? аз съм правил 480
то ако направиш 300 и нагоре можеш общо взето колкото си искаш....
11.01.06
23:45
Работата е такава 4е съм супер от4аян.А ми е писнало от безсмислени диети,които винаги се изкушавам да ги разваля при първа възможност.Знам 4е големия брои коремни преси,неозна4ава задължително из4истен корем.При мен талията нараства напоследък застра6ително бързо - празници ,туй-онуй,ама минаха празниците, а на нея продължава да и харесва да ръсте.КАК СЕ СПИРА !!! Сега 6те по4вам кардио трен. два пъти седми4но,писна ми от туи бягане.Също така коремни преси в същата трен. и ще спра вси4ко тестяно и сладко,но още нещо ми трябва.Неква хран. добавка или нещо по-сериозно,защото същото нещо съм го пробвал без да пия нищо и няма6е голям ефект.Преди да си хвърля парите да експерементирам с разли4ни продукти,някои опитен неможе ли да си даде компетентното мнение :?:
12.01.06
01:37
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Без диета не става и по 10000 да правиш
Стягай се
Успех
Ами добре,ти лично с изчистена коремна преса ли си и дай боже всекиму да я постигне - после как се запазва.Аз немога цял живот да се боря с диети и ограничения - това е мазохизъм.Има ли и други наказани от съдбата ,които никога не са имали изчистен корем,не само в момента?
[quote author=“STEN”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Без диета не става и по 10000 да правиш
Стягай се
Успех
Ами добре,ти лично с изчистена коремна преса ли си и дай боже всекиму да я постигне - после как се запазва.Аз немога цял живот да се боря с диети и ограничения - това е мазохизъм.Има ли и други наказани от съдбата ,които никога не са имали изчистен корем,не само в момента?
Всичко става с лишения и диети мой, няма друг начин! :)