12.01.06
17:28
ПОНЕДЕЛНИК -ГРЪБ
1.Гребане с щанга
2.Мечка
3.Придърпване на вертикален скрипец с широк хват
4.Придърпване на долен скрипец
ВТОРНИК - ГЪРДИ
1.Повд. на щанга от лег
2.Повд. на дъмбели от лег.
3.Повд. на щанга от полулег
4.Повд. на дъмбели от полулег
5.Кросоувър
СРЯДА - ПОЧИВКА
ЧЕТВЪРТЪК - РЪЦЕ
БИЦЕПС
1.Бицепсово сгъване с щанга
2.Бицепсово сгуване с дъмбели
3.Скотово сгъване
ТРИЦЕПС
1.Френска Преса
2.Изтласкване на щанга от лег с тесен хват
3.Разгъване на горен скрипец
ПЕТЪК – РАМО, ТРАПЕРЦ
1.Раменни преси с дъмбели
2.Разтваряне на ръцете встрани
3.Разтваряне на обратен Пек-Дек
ТРАПЕЦ
1.повдигане на рамене с дъмбели
2.повдигане на рамене с щанга зад тялото или там както се казва
СЪБОТА – КРАКА
1.Клякане с щанга
2.Лег-преса
3.Бедрено сгъване
4.Бедрено разгъване
НЕДЕЛЯ - ПОЧИВКА
Така значи изкам да знам няколко неща
1.Мнението ви като цяло и ако съм сгрешил някъде да казвате ей !! ;)))
2.Упражненията добре ли са подредени по последователност на изпълнение
3.Изкам да вмъкна още една тренировка за гърди и една за гръб но незнам къде, ще съм ви благодарен ако предложите нещо :) Благодаря !
12.01.06
17:47
Единствното, което мога да кажа е, че тази програма е за напреднали ( стаж от 1 година и на горе !!! )
Иначе става :)
колко ти е стажа??? Ако си малък стаж не е хич за теб тази програма :wink: Както каза KickBoxer програмата е за напреднали(1 година и на горе). :wink: 8)
Еми близо 9 месеца е, но като се замисля там ставаха едни неща абе ся не ми са обяснява... таа изкам конкретно за тази да ми кажете Благодаря пак ;)
Тя е хубава ма още ти и малко рано за нея :wink: Сага си тренирай на 3 дневен сплит с след 4/5 месеца я смени с тази :wink: :wink:
Успех 8)
един съвет мога да ти дам.Гребането с щанга и мечката са почти едно и също упражнение.Защо не замениш едното от двете с друго упражнение?Например тяга-като гледам стажа ти няма да имаш проблеми :wink:
и за краката още нещо.Прави бедреното сгъване последно упражнение.Можеш да сложиш бедреното разгъване като първо загряващо упражнение преди клека.Вкарай и едно упражнение за прасец че той и без това расте трудно
Не е лоша програмата.Обаче невиждам къде би могъл да вмъкнеш втора тренировка за гърди и гръб.Остави я така.Иначе има опасност да не се възстановяваш.А от това няма смисъл.По-късно размени някой неща и готово .
ridddick мерси много :P… swets да но когато правя по един път в седмицата гърди и гръб имам чувството че нищо не прая в мислъл стува ми се малко :?
Престани с тия подканки като долния пост който изтрих !!! Ако някой иска да ти отговори ще го направи !!! и не пускай поредни постове
DJGorgio-Astor