17.01.06
00:05
здравеи имам около 7 месеца стаж.ето я програмта по която тренирам
ПОНЕДЕЛНИК
гърди 3 упр.
гръб 3 упр.
трицепс 2 упр.
ВТОРНИК
КРАКА 4 УПР.
РАМО 3 УПР.
БИЦЕПС 2 УПР.
и така се повтарят тези 2 тренировки в четвъртък и петък като вместо с гърди почвам с гръб.като искам да кача в гърдите, гърба и раменете
На мен лично не ми харесва. Не знам колко си напреднал за 7 месеца, но 3 мускула на веднъж ми се виждат множко. А когато искаш да акцентираш върху дадена мускулна група прави първо нея , след 4 упражнения крака едва ли ще имаш много сила за рамото.
аз тренирам по подобен начин - имай предвид следното - програмата е много тежка - ако даваш всичко от себе си, ако не - няма смисъл да тренираш по нея и я прави най-много 2-3 месеца след това я сменяй.не се ли храниш и почиваш много ще претренирваш.
17.01.06
10:05
На всичкото отгоре веднага следващия ден правиш упражнения, които натоварват вече натоварени мускулни групи от предишния ден.
Ако искаш да качиш - тренирай по-малко и почивай повече.
Предполагам, че дори ще имаш по-голям ефект, ако упр. не ги повтаряш, а тренираш само 2 пъти седмично.
Тази програма не е за тебе.Пробвай 3 дневен сплит
1 ден-Гърди,рамо,трицепс
2.ден-Гръб,бицепс
3 ден-крака
4-почивка
И ги завърташ отнова.Така има преоритет гърдите ирамото.Този сплит дава доста добри резултати и е известен като “дърпащи-бутащи” упражнения.Не си Арнолд да тренираш гръб и гърди в един ден
17.01.06
12:39
[quote author=”Миле”]Тази програма не е за тебе.Пробвай 3 дневен сплит
1 ден-Гърди,рамо,трицепс
2.ден-Гръб,бицепс
3 ден-крака
4-почивка
И ги завърташ отнова.Така има преоритет гърдите ирамото.Този сплит дава доста добри резултати и е известен като “дърпащи-бутащи” упражнения.Не си Арнолд да тренираш гръб и гърди в един ден
Напълно съм съгласен с Миле. :wink:
Аз тренирам по същата програма,но ся като гледам тука малко се обърках:
1 ден-Гърди,рамо,трицепс
2.ден-Гръб,бицепс
3 ден-крака
4-почивка
Тва значи ли че тренировките са последователни или както е по прицип-1,3,5ден...?? :?
Както го е дал Миле са последователни (3 дена подред) но нищо не ти пречи ти да си ги направиш така, както ти е удобно. Примерно с ден почивка между тях или 2 на 2 или нещо друго.