Корем

[S

17.01.06
23:23

Привет!Значи проблема ми е следния..имам плочки,но не се виждат от дебелия слой мазнини над тях..мисля след някой и друг месец да почна да ги топя тези мазнини,но се притеснявам да не сваля и мускулна маса.Та ще съм ви благодарен ако ме посъветвате какво да правя,за да доведа загубата на кг до мин.
Поздрави.

17.01.06
23:34

Ами тренирай си за маса (ако не можеш поне яж добре и качествено)

MI

19.01.06
09:25

Абе плочки :) Кво ти пука ски по залите никой нема плочки а момчетата не им пречи и си дигат. Аре стига с тия плочки

19.01.06
15:25

Коремните мускули придават съвсем различен облик на тялото и не трябва да се пренебрегват, това че никой нямал точно ще се отличиш от останалите. Приемай някакви добавки за да запазиш мускулната маса.Аминокиселини например,или протейн има подходящи за период на чистене. :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1