18.01.06
00:29
Ами .. здравейте. :) както виждате аз съм нов тук ... до сега четох, четох и видях доста програми, ама аз нали не разбирам много и си мисля, че щом килограмите и височината и годините са различни може би и програмата ще е различна.. та...
на 17 години съм
висок съм 1.73-1.74
тежа 82-83 кг. (което мисля, че е доста и не малка част са мазнинки :) )
значи .. тренирам само в домашни условия тъй като не ми се ходи на фитнес :) имам си щанга 40 кила.
започнах да тренирам преди 3-4 години.. от година и половина спрях и сега пак почнах. :)
та.. кажете някоя програма ... да стопя малко мазнинките около корема
ако е възможно до пролетта :)
мерси предварително
18.01.06
11:34
Ако целиш стопяване на мазнини трябва да правиш кардио и да тренираш корема, съчетано с ниско-въглехидратна диета.
Най-доброто време е след тренировка с тежести или сутрин на гладно, защото тогава гликогена от мускулите е изчерпан и се топят мазнини.
80% от успеха ти е диетата.
Успех!
19.01.06
22:32
я дайте някой пример за НВД.. аз досега не съм се занимавал сериозно с боди билдинг просто съм вдигал щангата ей тъй колкото да спортувам нещо... тъй че не разбирам почти нищо и незнам кво да правя :roll:
или според мен най-удобно ще е някой да напише някоя програмка .. кво и кога трябва да се яде, кога да се тренира с тежести, кардио и т.н.
като се има в предвид, че сутрин от 8 до 14:30 съм на училище пък в четвъртък цял ден съм зает
пак благодаря предварително :)
20.01.06
09:12
Целта ми беше да не правя други теми и затова използвах тая :)