Релеф

19.01.06
06:54

Искам да вкарам малко релеф но тренировките за релеф не са ми познати. Диетата вече съм я почнал, но ако някой е компетентен да ми каже по колко повторения да правя и по колко упражнения за всяка мускулна група?

Miguel

19.01.06
09:19

[quote author=“mladen”]Искам да вкарам малко релеф но тренировките за релеф не са ми познати. Диетата вече съм я почнал, но ако някой е компетентен да ми каже по колко повторения да правя и по колко упражнения за всяка мускулна група?

Повечко повторения за изгаряне на мазнините. Задължително над 10! Най-добре 15-20.
Изгори ги бате!!!!

19.01.06
10:12

аз не бих бил толкова караен :) чак 15-20 повторения са излишни.по-разумно е да намалиш калориите,от там ще дойде релефа.а в тренировката може да промениш паузите между сериите.почивай по-малко,между 30-45 секунди

19.01.06
11:06

Не прави разлика м/у тренировка за маса и такава за релеф. Единствената промяна е в храненето и суплементите, и разбира се по-честото кардио. Тренировките с тежести си остават същите, а кг в тях ще намалеят от липсата на въглехидрати, а от там и намалената сила. Почивките са по около 1 мин. Най-сложен е въпроса с релефа на краката, защото се постига най-трудно - за тях прави повечко повторения (то така трябва и за маса), прави кардио като качване по стълби, крос-тренажор и т.н.. Другото си остава НВД, която е решаваща, а не тренировката.

20.01.06
00:22

Тренирай си както досега с тази разлика че последното упражнение може да бъде с 10-12 повторения (изолираното)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1