Още една програма...

MU

20.01.06
21:30

Та какво ще кажете за тази програма
1ден Бицепс,трицепс
Сгъване с дъмбели (прав)-3х10
Сгъване с крив лост-4х8
Сгъване с крив лост скот-4х6
Сгъване на дъмбели скот-3х6
Разгъване на горен скрипец-4х15
2ден почивка
3ден Крака гръб
Придърпване на вертикален скрипец-4х8
Придърпване на хоризонтален скрипец-4х8
бедрено сгъване-4х15
бедрено разгъване-4х15
повдигане на пръсти от калф машина-4х20
4ден почивка
5ден Гърди-рамо
изтласкване на щанта от лег-3х8
изтласкване на дъмбели от лег 3х8
разтваряне на дъмбели 3-8
разгъване на портален скрипец-3х10
флайс 3х10
6 и 7ден почивка
корема мисля през тренировка да го тренирам
стаж почти никакъв,175см,62кг.

20.01.06
22:10

На мен нещо не ми харесва.Виждам,че правиш 4 упр. за бицепс и само по 2 за крака и гръб(и то на скрипци),а те са много по-големи мускулни групи и трябва да ги тренираш основно с базови упр.Тия 4 упр. за бицепс са ти много,а гледам на трицепса си сложил само 1 упр. :? За рамо не виждам упражнения,а за гърди си сложил 5(със сигурност ще претренираш),като две от тях са едно и също.Абе имам още доста забележки относно програмата но малко ме мързи да пиша... Защо не погледнеш сайта там има достатъчно програми и тогава мисля,че нещата ще ти станат по-ясни и сам ще разбереш къде бъркаш.

Успех!

20.01.06
22:57

Никък не ми харесва :wink:  Първо не е подредена правилно втора има прекалено много ъпражнения за твоя стаж и 100% ще претренираш :wink:  Виж програмата за начинаещи от сайта и ако имаш въпроси питай  :wink:  Тва е от мен за са :wink:  8)
Успех 8)

21.01.06
12:39

като си начинаеш не комбинирай ръцете в един ден. сложи голяма с малка мускулна група в един ден..аве най-добре от сайта програмата
успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1