Проблем с гърба!!!

21.01.06
23:51

значи вчера правих грабане с щанга и след 3-тата серия ре6их да напая няколко пофторения за трапеца нз дал теи му се вика ама се пак (туи дето хващаш щангата и си дига6 рамената ) и таи свъших 3=тата серия и прая няклко пофторения за тая 4аст дето ви казах и след 4-5пофторение осетих болка в гурба в средната 4аст на гурба и ся като ре6а да се нажеда ме боли не кои знаи ква болка таква поносима .и туй да не е нещъ сериозно .... нещъ да прая ли да са опраи да тренирам ли ? да поччивам ли ?? кажете там ко да прая !!

22.01.06
13:37

Почивка и ако няма подобрение Лекар<

Ако имаш късмет ще се окаже нещо леко на нервна основа... често е такова<

И важното е-ЗАГРЯВКА

22.01.06
14:03

бе не са бои ма за 1-2 пати пропусни гребането с дъмбели (наи вече с тях) и със щанга  и ако праиш коремни НЕ ги прави пълни!Тва с цел да не ти са товари гърба и гръбначния стълб де!

22.01.06
14:17

Ако болката не минава (естествено ти няма да натоварваш мускула който те боли) можеш да се консултираш със спортен лекар. Ако отидеш на обикновенно “джи-пи” или там нещо подобно ще те откаже от спорта...а това не е добре

22.01.06
15:03

Може да те е защипало. Някой нерв може да е проблем. Отиди на правилец. Аз ходя само при един който е най-добрия в моя град. Много травми ми е оправял.

23.01.06
01:33

Опитай следното 2 пъти по едно индометацин комбинирано с една таблетка ацефеин на ден.Ако не ти мине до 3 дена иди на лекар.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1