неед хелп..!

Темата е заключена.

23.01.06
16:05

значи едната ръка(дясната) ми е по голяма от другата(лявата)как бих богъл да ги оравновеся..?като правя 1-3 повторения повече с по слабата или с една отделна серия специално за нея?

23.01.06
16:14

[quote author=“hansol__”]значи едната ръка(дясната) ми е по голяма от другата(лявата)как бих богъл да ги оравновеся..?като правя 1-3 повторения повече с по слабата или с една отделна серия специално за нея?

Не прави повече повторения. Просто първо изпълнявай с по-слабата ръка и след това с по-силната - след време би трябвало да се изравнят. Но не прави повече повторения!!

23.01.06
16:20

[quote author=”Палпатин”][quote author=“hansol__”]значи едната ръка(дясната) ми е по голяма от другата(лявата)как бих богъл да ги оравновеся..?като правя 1-3 повторения повече с по слабата или с една отделна серия специално за нея?

Не прави повече повторения. Просто първо изпълнявай с по-слабата ръка и след това с по-силната - след време би трябвало да се изравнят. Но не прави повече.

От стоеж с дъмбели за бицепс не виждам разлика да ли ще започна с лявата или с дясната ръка... :? Я поясни малко.

23.01.06
16:57

Първо - задължително е да работи със дъмбели, а не с щанга.
Така едната ръка няма да помага на другата.
Като прави първо с по-слабата ръка: първо така може да определи по нея колко повторения/серии да направи и след това със силната да направи същия брой, а не повече.
второ: така акцентира върху нея, повече енергия има за по-слабата ръка.

SH

23.01.06
18:30

потърси малко из форума има многоооо такива теми абсолютно същите.

23.01.06
18:32

[quote author=“hansol__”]значи едната ръка(дясната) ми е по голяма от другата(лявата)как бих богъл да ги оравновеся..?като правя 1-3 повторения повече с по слабата или с една отделна серия специално за нея?

Първо виж , после пускай нови теми !!!! има 1000
DJGorgio-Astor

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1