24.01.06
18:31
Значи стажа ми е почти 5 месеца.До момента тренирах по следния сплит:
1.Ден Гърди,Предно и Средно Рамо
2.Ден Почивка
3.Ден Гръб,Трапец,Задно Рамо
4.Ден Почивка
5.Ден Бицепс,Трицепс,Предмишница
6.Ден Крака
Смея да твърдя,че тренирам правилно,понеже имам доста прогрес(даже април ще се явя на републиканското за младежи до 70 кг :) ),но искам малко да си разнообразя сплита,та да ви попитам този добре ли ще е:
1.Ден Гръб,Трицепс,Преса
2.Ден Почивка
3.Ден Рамо,Трапец,Предмишница
4.Ден Крака
5.Ден Почивка
6.Ден Гърди,Бицепс,Преса
Значи да поясня-слагам гърба в 1 ден,защото ми е изоставаща мускулна група,а и забелязах доста прогрес в гърдите си като ги тренирах тях в 1 ден.Според мен минусът на този сплит е,че ръцете няма да са ми заедно както досега,но както казах целя малко разнообразие.Всеки път правя различни упражнения,рядко ги повтарям но държа сега да направя коренна промяна :lol: .Моля всеки да каже какво мисли за тази програма(+овете и -сите и).Ще бъда безкраино благодарен.Айде и със здраве :wink:
24.01.06
18:38
1. гръб,трапец и трицепс,преса
2. почивка
3. крака,рамо и предмишница
4.почивка
5.гърди,бицепс,преса
6.почивка
7.почивка
аз бих я направил така. за мен поне груб и трапец в един ден е най-удачно както и крака с рамо, в твоя вариант имаш първо почивка 4 дена за пресата, а след това само 1 ден, което не е добре
24.01.06
18:45
OuttaControl мерси за предложението бро.Добра е идеята за в първия.Но Крака,Рамо и Предмишница тая тренировка ще ми отнеме минимум 2 часа брато :oops: .За бедно правя 3 упражнения за Задна част на бедрото 3 и за прасец 2.После кат си помсиля,че ще трябва да направя за предно рамо 2,за средно рамо 2,и за задно рамо 2…... Стана тя да нощувам в залата.мерси много се пак че веднага се отзова.Чакам още мноого мнения ;)
За трите части на рамото-предно,средно и задно прави суперсерий с дъмбели във всички посоки напред,настрани и наведен назад.
25.01.06
12:17
Oblivion страхотна идея батка не се бях сетил :shock: .10х много :lol: