26.01.06
00:39
Момчета имам един проблем сигурен сам че е често срещан и сигурно обсуждан :> та проблема е че вутрешната глава на бицепса ми е слабо развита и то доста слабо спрямо вуншната можете ли да ми кажете някакви опражнения за нея ше сам ви мн благодарен. ;)
ми аз правя скотово с EZ щанга с широк хват-натоварва вътрешната част екстра. И по принцип широкият хват натоварва предимно вътрешната глава на бицепса.
27.01.06
02:00
thanks много :)
Доколкото аз чета , единственото упражнение което натоварва по интезнзивно късата глава на бицепса е набирането в супинационен хват.
30.01.06
11:49
Ами при сгъване за Бицепс с прав лост от стоеж можеш да я натовариш в зависимост от хвата.Ама нека специалистите да се изкажат :) но все пак аз така мисля а и има едно упражненийце за Бицепс дето лично на мен много помогна в началото но сега не мога да го опиша.
мисля че при последователно сгъване с дъмбели може да се пробва вместо ръката да се сгъва към рамото да се сгъва към срещуположното рамо и да се задържа :shock:
30.01.06
17:05
мисля че при последователно сгъване с дъмбели може да се пробва вместо ръката да се сгъва към рамото да се сгъва към срещуположното рамо и да се задържа
И аз мисля така.Тва съм го правил и на мен лично ми деиства добре :roll: