Бицепс вътр. глава

SH

26.01.06
00:39

Момчета имам един проблем сигурен сам че е често срещан и сигурно обсуждан :> та проблема е че вутрешната глава на бицепса ми е слабо развита и то доста слабо спрямо вуншната можете ли да ми кажете някакви опражнения за нея ше сам ви мн благодарен. ;)

26.01.06
09:59

ми аз правя скотово с EZ щанга с широк хват-натоварва вътрешната част екстра. И по принцип широкият хват натоварва предимно вътрешната глава на бицепса.

SH

27.01.06
02:00

thanks много :)

30.01.06
11:34

Доколкото аз чета , единственото упражнение което натоварва по интезнзивно късата глава на бицепса е набирането в супинационен хват.

morphey

30.01.06
11:49

Ами при сгъване  за Бицепс с прав лост от стоеж можеш да я натовариш в зависимост от хвата.Ама нека специалистите да се изкажат :) но все пак аз така мисля а и има едно упражненийце за Бицепс дето лично на мен много помогна в началото но сега не мога да го опиша.

30.01.06
14:14

мисля че при последователно сгъване с дъмбели може да се пробва вместо ръката да се сгъва към рамото да се сгъва към срещуположното рамо и да се задържа :shock:

ME

30.01.06
17:05

мисля че при последователно сгъване с дъмбели може да се пробва вместо ръката да се сгъва към рамото да се сгъва към срещуположното рамо и да се задържа

И аз мисля така.Тва съм го правил и на мен лично ми деиства добре :roll:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1