Има ли смисъл?

InDaHEad

27.01.06
19:03

Начи тренирам по 4-5 пъти седмично.Има ли смисъл да тренирам на сяка тренировка сички мускулни групи или е по добре секи ден различни групи?

Щото според мене си правя по добра тренировка ако сички мускули ги натоваря...

27.01.06
19:55

Зависи от стажа ти. Ако си тренирал повече от 2-3 месеца, раздели мускулите по два на ден - голям с малък, а ако нямаш поне по 2 гр/кг чист протеин от качествена храна за деня, то прави по 1 голям мускул или 2 малки на ден. И не забравяй, че растеш не в залата, а вкъщи, така че забрави как се чувствш след тренировка, защото това е само едно добро цялостно напомпване, но същевеменно и почти сигурно претрениране без никаква почивка за мускула. Отделен въпрос е, че няма да натовариш пълно даден мускул от всички ъгли, освен ако не тренираш по 3 часа :?:  :!:

InDaHEad

28.01.06
18:57

ок мерси

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1