Имам един-два Въпроса Спешно !

27.01.06
21:52

Зна4и  искам малко савет и помощ . Тежа 97 кг. Висок сам 1.88 и искам да свала малко килограми кажете ми някакви методи , КВД бихте ли ми казали какво озна4ава и как с него мога да свала 7-8 кг. за 1 Месец
* зна4и аз тренирам от няколко месеца сериозно и ми писна да гледам тези килограми и така. бихте ли ми помогнали сас програма и КВД ?! Благодаря предварително :)  :)  :)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 17.04.11 20:08.

28.01.06
09:27

Пише се НВД. Темата не е за тук. Има много такива теми.

Ниско Въглехидратна Диета. Означава, че не ядеш тесто, ориз, картофи, сладко и разни манджи, а наблягаш на месо, риба, зеленчуци, млечни продукти. Основното е да ядеш по-малко от колкото изразходваш. Виж в сайта в раздел “хранене”.

28.01.06
15:13

Искаш да сваляш и да вдигнеш работните тежести е ххе кой не иска така
Избери си програма по която да тренираш и с подходящо НВД от друг раздел , ще свалиш нещо

Уточнение:
Диетата определя дали да сваляш не тренировката

05.02.06
14:20

и да допълна, че малко трудно ще свалиш 7-8 кг за 1 месец .. най-мн да те избият стрии

05.02.06
17:25

[quote author=“valaraukarky”]и да допълна, че малко трудно ще свалиш 7-8 кг за 1 месец .. най-мн да те избият стрии

Аиде бе! къв ти е проблема по 1.5-2 кг на седмица ?? Организма може да гори по 1 кг мазнини на седмица!! Другото вода и малко мускул ама то сваляне без катаболни процеси няма.

05.02.06
22:20

[quote author=“Heavyweight”][quote author=“valaraukarky”]и да допълна, че малко трудно ще свалиш 7-8 кг за 1 месец .. най-мн да те избият стрии

Аиде бе! къв ти е проблема по 1.5-2 кг на седмица ?? Организма може да гори по 1 кг мазнини на седмица!! Другото вода и малко мускул ама то сваляне без катаболни процеси няма.

Сам си отговори. Гориш вода и мускул.
Най-добре да се целите към 0.750 кг на седмица.

05.02.06
22:45

Катаболизъм - процес на разграждане(окисляване) на в-вата при които се отделя енергия

06.02.06
10:16

[quote author=“Heavyweight”][quote author=“valaraukarky”]и да допълна, че малко трудно ще свалиш 7-8 кг за 1 месец .. най-мн да те избият стрии

Въпроса ми не е по темата, но за да не отварям нова такава ще попитам защо и при сваляне се получават стрии не звучи логично, виж при рязко качване се получава преразтягане на кожата , а при отслабване какво се получава :roll: ??

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1