Въпрос относно лицевите опори?

US

29.01.06
13:31

Искам да попитам като си правя в нас лицеви опори понеже още 1-2 седмици няма да имам възможност да ходя на фитнес, като ги правя лицевите опори трябва ли да ги правя примерно три серии по десет повторения, защото искам да трупам маса, а не релеш? Как да ги правя че да ми действат за мускулна маса?

29.01.06
14:39

Само едни лицеви опори за маса няма да ти помогнат. Това ще е само загуба на време :wink:  Трябва да ходиш в залата :wink:

Billy Rubin

07.02.06
03:23

това не е загуба на време.лицевите са много хубаво упражнение.
дълго време в училище правех лицеви в серии по 30.в казармата тренирах гърдите само с лицеви с различни варианти на изпълнение и за 9мес това ми даде обем,но от 30 ги качих на 4х70.

^Vlastelina^

07.02.06
05:08

[quote author=“bolkers”]Само едни лицеви опори за маса няма да ти помогнат. Това ще е само загуба на време :wink:  Трябва да ходиш в залата :wink:

bolkers пак не си наясно  :wink: . Пича казва, че за момента(до 2 седмици) не можи да ходи на зала.
User12345 ако искаш си прави лицеви и коремни и каквото можеш у вас докато тръгнеш наново, няма да навредят, но когато почнеш с залата не прави, ИЗЛИШНО е  :wink:

07.02.06
19:03

[quote author=”^Vlastelina^”]bolkers пак не си наясно  :wink: . Пича казва, че за момента(до 2 седмици) не можи да ходи на зала

За него е по важно да драсне нещо,няма значение

По темата
Ами много по добре ще е с тях отколкото нищо да не правиш

07.02.06
19:41

Ше правиш по-малко повторения за маса и земи сложи нещо върху тебе да ти стане по-трудно.

11.03.06
22:32

Според мен даже е много добре ако ги правиш. Лицевите упори помпат гърдите, рамото, тицепса както и натоварват вторично ,пресата, бицепса и перките, така че са перфектни. А и понеже ти каза че няма да ходиш на фитнес 1-2 седмици та ще бъде добре през това време да вкарваш свежа кръв в мускулите която да ги храни. Така дори ще ти се подобри тонуса на тялото. Мускулна треска едва ли ще имаш. Освен може би на междуребрените мускули - поне аз там съм имал след яки лицеви. Успех!

12.03.06
09:47

Като става въпрос за гърди-моите са генетично големи,но покрити с много мазнини;Вазможно ли е да сваля мазното с по-леко и повече повторения,или с тежко също може да се стопи мазното.Имам стаж 8 месеца и съм на 35г

12.03.06
12:49

Диета батка, диета му е мамата. Първо си изчисти гърдите и тогава виш дали са големи.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1