Точен отговор!!!!!!!!!!!!!!

31.01.06
20:32

пост-а ми ще е малко дълаг  за да избегна спам-а.И ако може да ми отговорите конкретно , понеже се порових вав форума и не намерих задоволителен отговор !!! Някой ще може ли да ми каже какво е усещането при претрениране ( знам че въпроса ми е млако банален , но не намерих задоволителен отговор ) , до колкото прочетох и поразпитах  претренирал си когата испитваш болка в мускула или нещо от сорта ... нз и аз вече се обърках достаа.

има и друг въпрос - как разбера дали ‘’моята’’ треноравка е била успешна,някаде по форума прочетох че мускулната треска е знак за добра тренировка , а в дръг пост пишеше точно обратното. Може някой да каже че е имало такава тема , но аз не намерих задожолител отговор и на места имаше противоречия  - но се пак не оспях да прегледам целия форум понеже това са мноогоо мнение ,но се пак отделих достатъчно време.

И хубаво ли е да права Мъртва Тяга , понеже сам на 15-6 и дали ще ми навреди на кръста.Знам че е важно упражнение ,НО се пак Здравето си е Здраве

има още един два въпроса , които са от любопитсто ( поста верно стана големичак , но се пак да избегнем спам-а )
1-Ако не взимам добавки , бих ли постигнал успехи в билдинга
2-Вярно ли е че някой добавки спират растежа
Ако може само като някой отговаря да е по изчерпателнично , да има 2-3 отговора ама да са пълни
Много благодаря предварително !!!

31.01.06
20:59

за претренирането има цяла тема http://www.bb-team.org/training/000700.php

Какви са признаците на претрениране:

Умора
Липса на мотивация
Болки в мускулите или ставите

Скованост на мускулите
Раздразнителност
Нарушен сън
Загуба на апетит
Отпадналост
Проблеми с възстановяването
Депресия
Спад в резултатите
Чести травми
Нарушения на менструацията
Неутолима жажда (особено през ноща)
По-висок от нормалното пулс (особено сутрин)
Отслабване на имунната система
Загуба на телесно тегло

По въпроса как да разбереш дали тренировката ти е била успешна.. ако си се напомпал хубаво докато си тренирал така че да имаш чуството че ще се пръснеш е добър признак пък и мускулната треска след това е добър признак по принцип се усеща дали си направил хубава тренировка всичко е въпрос на мотивация, концентрация яко ядене и почивка защото ако не се възтановяваш хубаво няма да са ти и много успешни тренировките.

За мъртвата тяга ако нямаш поне година - година и половина стаж по добре изчакай!

За останалите въпроси.. Хранителните добавки и суплементите играят много важна роля в всеки спорт в ББ най-голяма! Но ако задоволяваш нуждите си от храна ще има резолтат все пак няма да е същия като ако взимаш и добавки, поне след тренировка е хубаво да се “вкара” малко протейн .. храната и почивката не могат да се заменят с 4-5 лъжици “брашно”

И добавките не спират разтежа за 1-ви път го чувам това.. бяха ми казвали че клека набива или спира разтежа но и то се оказа някакав мит..

Надявам се отговора ми ти бъде от полза!

31.01.06
21:10

В началото не ти трябват добавки,първо трябва да се научиш на правилно хранене, а не просто тъпкане с боклуци. Какво разбираш под успехи? Ако тренираш просто за добър външен вид може и без добавки, но ако искаш нещо по-сериозно ще трябва и добавки. Това, което спира разтежа може да е зоба при малка възраст, а не добавките.
За тягата изчакай няколко месеца и сам ще решиш кога си готов за нея.

31.01.06
21:18

А какво е зоб? Неук съм, признавам  :oops:
Иначе сори за офтопика  :?

31.01.06
21:20

Зоб е кат взимаш химия-стероиди,анаболи...(забранени суплементи).

01.02.06
21:52

1. Можеш много ясно, но трябва да набавяш всичко от храната
2.Няма засега такова нещо

MA

01.02.06
22:19

ще ми кажете ли как да взимам креатин монохидрит.казаха ми че трябва да взимам 1 месец после 1 месец не.и така постоянно.така ли трябва.аре моля ви кажете ми.и по колко грама на ден.много ще съм ви благодарен ако ми кажете :D :D :D :D

Креатин монохидрат:
- прием: Креатинът се приема на два етапа, като първият не е задължителен. Първият трае 5 дена. Всеки ден се вземат 4 дози по 5 грама на ден - сутрин, преди тренировка, след тренировка и преди лягане. Това прави по 20 грама всеки ден за първите пет. Вторият етап е така нареченият “поддържащ” - всеки ден, тренировъчен или не, се вземат по 5 грама след тренировка.
- особености - Креатинът може да се приема до 5-7 седмици. След това се спира и се прави почивка от един месец, след което може да се започне отначало. Това се прави не защото е вреден, а защото е вещество, което се складира в депа в клетките и след приема тялото се насища. За период от един месец нивото му отново спада и затова може отново да се почне. Препоръчително е да се пие с нещо сладко - натурален сок, мед, блокче шоколад и т.н.
- препоръчителни марки - От българските: Нутрим, П&Б; от вносните: Optimum Nutrition, ABB, Weider, BioTech, SciTech. Основно креатинът във вносните продукти е на фирмата Creapure и се счита за най-добър. Ако видите на етикета, че пише Creapure - купувайте без притеснения.

Ползвай бутона “Търсене!”
П.П. Това много често взех да го paste-вам  :evil:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1