Разклонена верига или не.

01.02.06
15:33

Значи в момента се двоумя какви аминокиселини да си взема с разклонена верига или обикновени. И ако ми препоръчате някои защо.
Засега получих съвет, че ако правя за релеф тогава задължително разкл. верига, а тъй като аз си тренирам за удоволствие с тенденция за леко покачване на мускулната маса  :)  и нямам намерения да правя диети за релеф и примерно амино 2700 стават. На мен точно те нещо ме съмняват , евтини са и се произвеждат само за източна европа :?:  е това точно много ме изненада, да не би нашите мускули да са по-различни :shock:  !!?? Препоръчайте ми някави амино, но разбира се не много скъпи.

01.02.06
17:31

Аз бих избрал ВСАА, защото бързо спират катаболните процеси след тренировка и те предпазват донякъде и от претрениране, докато вместо обикновени амино, просто си пий суроватката.

energymax

01.02.06
19:24

[quote author=“AC/DC”]Аз бих избрал ВСАА, защото бързо спират катаболните процеси след тренировка и те предпазват донякъде и от претрениране, докато вместо обикновени амино, просто си пий суроватката.

BCAA преди и след трехнировка,Амино 2700 сутрин и вечер преди лягане!

Аз си взех Genesis Amino 1900mg - много съм доволен, обаче и те ми се виждат евтини ... 150 таблетки са 23 лева...

energymax

01.02.06
19:53

[quote author=“manson”]Аз си взех Genesis Amino 1900mg - много съм доволен, обаче и те ми се виждат евтини ... 150 таблетки са 23 лева...

наистина са добри!

02.02.06
03:07

BCAA

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1