Проблем с бицепс - не расте

03.02.06
21:31

От 4 месеца тренирам, е такова чудо не бях виждал, бицепса ми въобще не расте най-много 1 сантиметър. Програмта ли да сменя какво да правя, трицепса горе долу добре ми върви.

Поздрави!

03.02.06
21:44

е хубаво де,не върви,ама ние боб ли да фърляме. :shock: Нито си казал как тренираш,нито как се храниш,зимаш ли добравки,не зимаш ли?Айде дай малко повече инфо,че да можем да дадем някви съвети.

03.02.06
21:59

Кажи си програмата първо, сигурно претренираш бицепса...

03.02.06
22:14

Бицепс тренирам във вторник, тогава тренирам и трицепса. За бицепс правя няколко упражнение. От изправен стоеш с кривата щанга 4 серии по 10 повторения. След туй правя скотове 4 серии по 10 повторения. И накрая тренирам с дъмбели от изправен стоеж 4 серии 20 повторения. Не мисля че е много, стремя се да правя всичко максимално чисто без да се правя на акробат. Интересното е че никога нямам мускулна треска на бицепса, а отзад зад бицепса (задната му част). Случва се някой път да имам малка треска на трицепса. Храня се нормално, се се стремя да качвам кой знае колко много, общо взето се стремя към релеф. Не пия добавки и химия.

03.02.06
22:31

ми кво да ти кажа мой , лека му пръст на бицепса , не стига че тренираш от 4 месеца за програма на културисти , ами искаш и да ти расте бицепса - намали радикално серии/повт. да кажем 5-6 серии
т.е. щанга 3серии , чуково сгъване с дъмбели 3 серии и едно завършващо примерно на скрипец или може за връх да правиш концентрирано

03.02.06
23:20

Направо лека му пръст, абе човек като правиш нещо пък вземи прочети малко , ще ти е от голяма полза. Чудно ми е другите мускули ако ги тренираш така , с тях пък какво става.Не си мисли че си специален , почини 2 седмици и прави програма за начинаещи.
НЕ КОПИРАЙТЕ ПРОГРАМИ НА НАПРЕДНАЛ КУЛТУРИСТИ ИЛИ ТОП ТАКИВА

04.02.06
09:21

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Направо лека му пръст, абе човек като правиш нещо пък вземи прочети малко , ще ти е от голяма полза. Чудно ми е другите мускули ако ги тренираш така , с тях пък какво става.Не си мисли че си специален , почини 2 седмици и прави програма за начинаещи.
НЕ КОПИРАЙТЕ ПРОГРАМИ НА НАПРЕДНАЛ КУЛТУРИСТИ ИЛИ ТОП ТАКИВА

Един авер ми каза така да трениран, уж била добра програмата и аз кво да правя, слушам го. Видях в сайта че има програми за начинаещи, 4 дневна ли да избера? Също искам да попитам толкова ли са много теа упражнения за бицепс, и ако са много по колко трябва да правя?

04.02.06
09:39

Те упражненията са ти добре ам работните серии ти идат множко 12 са много и то с по 10-20 повторения ;)

04.02.06
09:41

[quote author=“Epoc”]Те упражненията са ти добре ам работните серии ти идат множко 12 са много и то с по 10-20 повторения ;)

Е къде видя да съм написал такова нещо. Правя по 4 серии; 10 повторения

04.02.06
11:30

[quote author=“man”][quote author=“Epoc”]Те упражненията са ти добре ам работните серии ти идат множко 12 са много и то с по 10-20 повторения ;)

Е къде видя да съм написал такова нещо. Правя по 4 серии; 10 повторения

А,какво правиш.Три упражнения по 4-ри серии не правят ли 12 серии.За мен грешката не е толкова във тренировката,колкото в това,че не се храниш правилно.На повечето хора големия проблем е,че тренират като луди а после не се хранят подобаващо.И при теб няма да е нещо по-различно.

06.02.06
12:52

ман написа:
“Е къде видя да съм написал такова нещо. Правя по 4 серии; 10 повторения”

[quote author=“man”]Бицепс тренирам във вторник, тогава тренирам и трицепса. За бицепс правя няколко упражнение. От изправен стоеш с кривата щанга 4 серии по 10 повторения. След туй правя скотове 4 серии по 10 повторения. И накрая тренирам с дъмбели от изправен стоеж 4 серии 20 повторения. Не мисля че е много, стремя се да правя всичко максимално чисто без да се правя на акробат. Интересното е че никога нямам мускулна треска на бицепса, а отзад зад бицепса (задната му част). Случва се някой път да имам малка треска на трицепса. Храня се нормално, се се стремя да качвам кой знае колко много, общо взето се стремя към релеф. Не пия добавки и химия.

А това какво е  :evil: ? Абе хора вие не знаете какво сте писали.......

06.02.06
17:44

Ся ше ти дам една програма за начинаещ:
Рамо,трапец.
Гръб,Бицепс.
Гърди,трицепс.
И крака.
И вече си избери 1-2 в седмица кам кои мускулни групи да правиш корем.
Аз се занимавам с този спорт вече 6-та година.И си тренирам по тази програма.Сумати програми смених и повечето от тях нямаха никакъв ефект.Но с тази ефекта е най-добър.Макар и да е за начинаещи,но на мен много ми върви.А за корема да напиша аз.
Значи корема го правя когато правя-Рамо,трапец,гърди и трицепс.Защото тогава най-малко се натоварва кръста.
Пробвай я.Това е една нормална и стандартна програма.

06.02.06
20:52

Да програмата е супер и би трябвало с нея да тръгне работата
папкаи за да растеш това не го забравяи

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1