Относно заключената ми тема" Суперсерии?"

Темата е заключена.

04.02.06
10:48

Не че искам да се заяждам, но мисля че това е ФОРУМ, а не архив събрани статии. Разликата е, че тук се пита и евентуално някой ти отговаря. Щом съм писал конкретен въпрос очаквам конкретен отговор. Бутона “Търси” не ми свърши работа. Ако трябва да се ползва само бутона “Търси” форума вече може да се затвори, защото едва ли някой ще успее да зададе въпрос, на който не е отговаряно в една или друга форма. Така че щом Ви мързи да отоговаряте или сте некомпетентни - просто прескочете моя въпрос.

Админз: съжалявам за оф-топика, ама малко се докачих от двете мнения на въпроса ми и на заключената тема!

zweio

04.02.06
11:58

Не се сърди. Сигурен съм, че модераторите са имали в предвид да продължиш да пишеш във вече създадената тема за Суперсерии, а не да правиш нова такава. Затова са я заключили. Просто задай въпроса си там и съм сигурен,че ще получиш отговор. По-добре е цялата информация да се събира на едно място, вместо после като му потрябва на някой да прескача от тема на тема.

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=8204&highlight=%D1%F3%EF%E5%F0%F1%E5%F0%E8%E8

04.02.06
14:11

[quote author=“jackdanielz”]Не че искам да се заяждам, но мисля че това е ФОРУМ, а не архив събрани статии. Разликата е, че тук се пита и евентуално някой ти отговаря. Щом съм писал конкретен въпрос очаквам конкретен отговор. Бутона “Търси” не ми свърши работа. Ако трябва да се ползва само бутона “Търси” форума вече може да се затвори, защото едва ли някой ще успее да зададе въпрос, на който не е отговаряно в една или друга форма. Така че щом Ви мързи да отоговаряте или сте некомпетентни - просто прескочете моя въпрос.

Админз: съжалявам за оф-топика, ама малко се докачих от двете мнения на въпроса ми и на заключената тема!

Съгласен съм с теб,все пак става дума за твоята тренировка и ти си нещо различно от тоя който е писал предната тема.Имаш си други въпроси и така нататък,редно е да се оставят.А аз да ти отговоря на въпроса  :wink:  Не е лошо,да опиташ със супер серии,но недей за всички мускули.И аз пак ще кажа,много важно е и как се храниш(и не само ти).Там е истината.Всеки тренира,но малко се хранят правилно.

04.02.06
16:24

Защо отваряш нова след като е заключена ??
Като не можеш да намериш със сърча опитай ръчно да си откриеш
Няма да дъвчем едно и също постоянно, върни 1-2 сраници назад и ще намериш нещо !!!
DJGorgio-Astor

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1