Проблем с ребрата

04.02.06
16:46

Здравейте,
като малък съм боледувал от рахит и в момента имам реактивен артрит. Принципно не съм много зле, м/у гърдите имам много плоско изкривено място, но след овеличаване на гърдите започна да се скрива. Обаче имам и друг проблем, ребрата, не да ми прави ами са изкривени на вън и като се изправя стърчат в двата края и седи грозно, има ли упражнение които мога да правя за да го коригирам, на 15 години съм?

04.02.06
19:24

Увеличаване масата на коремните мускули и по специално на косите коремни мускули би помогнало. Знаеш как да тренираш корема нали :)

05.02.06
03:34

[quote author=“Purity”]Увеличаване масата на коремните мускули и по специално на косите коремни мускули би помогнало. Знаеш как да тренираш корема нали :)

Принципно не съм много запознат, кажи как да тренирам точно тази коремни мускули?

06.02.06
19:29

няма нищо по-добро за корема от пресите на римско столче ... поне според мен ...
иначе за косите коремни мускули :
http://www.bb-team.org/exercise/000068.php
http://www.bb-team.org/exercise/000067.php
и съвет :
тренирай корема по принципа на Арни : повторения до отказ + още 5 :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1