Кажете упражнение за кръст

07.02.06
09:16

Значи нагоре хубаво се разширявам, ама кръста ми е много тънък. Кажете някое упражнение да нарастне малко и това упражнение с какво ще мога да го съчетавам, че да го вмъкна в програмата...

07.02.06
09:20

ами на мен мн здраво ми влиза: лягам на земята и започвам да си вдигам тялото нагоре, а краката са си на земята, но може и по др начин, нпр. лягаш по корем на полу лег-а,така, че тялото от кръста нагоре да ти виси, някой сяда на краката ти и започваш надолу - нагоре, като му свикнеш, можеш да прибавиш 10 -15 килца, ако можеш. Все пак аз така правя. Ти си решаваш :)

^Vlastelina^

07.02.06
15:14

Ако си направил 4 5 месечен стаж почни да правиш мъртва тяга(ако не си навършил 16-17 години по-добре прави хиперекстензии > http://www.bb-team.org/exercise/000053.php за да няма контузии) :wink:

07.02.06
18:45

Нали това е целта слаба талия широки рамене (V-форма), или имаш предвид че е слаб на сила, ако е да МТ

07.02.06
18:48

[quote author=”^Vlastelina^”]Ако си направил 4 5 месечен стаж почни да правиш мъртва тяга(ако не си навършил 16-17 години по-добре прави хиперекстензии > http://www.bb-team.org/exercise/000053.php за да няма контузии) :wink:

прави си хиперкстензии.Много помагат.Правех ги преди,но от 2месеца правя тяга и съм много доволен.Все още си мисля дали не сбърках с тягата защото съм на почти 16.Мисля че имам прилична техника защото и 2мата инструктура са ми го казвали :wink:

12.02.06
16:19

Ако си слаб като обиколка - можеш само да се радваш, знаеш ли колко хора си мечтаят за това ;) тогава не ти трябва да растеш там ;-)
А ако си слаб на сила в кръста ти препоръчвам хиперекстензии, невероятно упражнение са. Като се позабавляваш с тях няколко месеца, и ако си на над 17 се заеми полекичка и внимателно с мъртва тяга, че е по-комплексно упражнение, и движението е малко по-близко до движение, което би изършил в истинския живот.

12.02.06
21:37

Захванах се да правя хиперекстензии :). Не знам дали е точно това...в залата има един уред дето лягам напред, отзад ми подпира краката и от кръста нагоре вися напреде(има и вдлъбнати на за оная ми работа :D ) Та хващам една тежест и там. Иначе съм на 18 години, имам повече от година стаж, и кръста го осежам някакси слаб.

12.02.06
23:46

[quote author=“shoshy”]Захванах се да правя хиперекстензии :). Не знам дали е точно това...в залата има един уред дето лягам напред, отзад ми подпира краката и от кръста нагоре вися напреде(има и вдлъбнати на за оная ми работа :D ) Та хващам една тежест и там. Иначе съм на 18 години, имам повече от година стаж, и кръста го осежам някакси слаб.

Е това е , ако ти е леко го прави с тежест

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1