Болка в рамото

TR

07.02.06
10:47

Здравеите зна4и имам проблем с рамото.Дясното рамо ме боли особенно при тренировка за гърди.За гърди дигам 120кг и полсе адска болка,пробвах и с леко за гърди един месец полсе пак тежко и пак болка :?Пробвах с леки тренировки за рамо за да вкарам кръв тоест малко кила много повторения.опитах кво ли не няма ефект или съм тъп да не права правилно гърди или незнам .Но мисля 4е ги права правилно но знам ли.Даите съвет  :cry: .Мерси

07.02.06
11:04

ходи на лекар

07.02.06
11:59

Почини 1 седмици и пробвай после пак.
Имаше подобна тема скоро прегледай я и нея.

07.02.06
14:40

Не го мажи с нищо загряващо.Не го натоварвай много.И когато правиш гърди не прави на лежанка от пълен лег.И също така го раздвижвай добре.

TR

07.02.06
16:13

По4ивах към 1 месец  и ни6то пак съ6тото пука  яко и боли.Мене ме боли на обикновен лег и  горен.Зна4и аз тренирам към 2 година и съм 91кг с 42 ръце и рамото ми е голямо но съц него права с супер  малки кила ма то си ръсте но не ка4ва сила.

07.02.06
16:18

Имах абсолютно същия проблем, при същото упражнение. Я ми кажи, ядеш ли кебапчета, кюфтета, шкембе, салами и кренвирши?

TR

07.02.06
16:37

Ако пиа сяра дали 6те има ефект.За рамото

07.02.06
17:55

Питах те по-горе нещо.

TR

07.02.06
18:26

Да ям 6то???

Не превръщайте темата в чат
Не замествай 4-Ч и 6-Ш !!!! Спазвай правилата !!!
DJGorgio-Аstor

07.02.06
20:03

Питам те, защото искам да ти дам съвет евентуално, скъпи. Нали ти казвам, че имах абсолютно същия проблем. Когато нивото на пикочната киселина в кръвта е високо, се отлагат кристали на определени места като ставите например и причиняват адска болка. Не непрекъсната, но в определено положение на ръката.

07.02.06
20:52

[quote author=“Neo”]Питам те, защото искам да ти дам съвет евентуално, скъпи. Нали ти казвам, че имах абсолютно същия проблем. Когато нивото на пикочната киселина в кръвта е високо, се отлагат кристали на определени места като ставите например и причиняват адска болка. Не непрекъсната, но в определено положение на ръката.

Какво се прави по въпроса?

SI

11.02.06
23:21

Зна4и ако ще си правиш лежанката я прави то4но от пълен лег-защото при него рамото влиза наи-малко.Второ ходи в някоя аптека и питаи(в момента не се сещам името)за 1 препарат(инжекционен) които се прилага то4но при такъв вид проблеми.Деиства.Късмет

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1